Παρουσίασε τον Μαρτίνς στους παίκτες ο Μαρινάκης: «Όσοι δεν είναι υπερήφανοι δεν θα φοράνε τη φανέλα αυτή»

Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να παρουσιάσει τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες σε μια ξεκάθαρη κίνηση στήριξής του.

Πιο συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μίλησε στους παίκτες της ομάδας, ευχήθηκε να έχουν όλοι μια καλή σεζόν αντάξια της ιστορίας του συλλόγου αλλά ήταν και ξεκάθαρος... «Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα! Δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά και να μας κάνετε υπερήφανους. Τα έχετε όλα στον Σύλλογο και από εσάς ζητάω απόλυτη πειθαρχία! Πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα! Δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος», τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών και πρόσθεσε:

«Σε λίγες μέρες και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών, για να εμφανιστούμε πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν! Να έχετε υγεία και δύναμη και να έχουμε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, μια χρονιά θριάμβων όπως αρμόζει στην ένδοξη ιστορία μας!».

Από την πλευρά του ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε: «Εμείς κύριε Πρόεδρε μπορούμε να μιλήσουμε μόνο με τη δουλειά μας στο γήπεδο. Να είστε σίγουρος ότι θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι μόνο η κορυφή».

Πηγή: filathlos.gr