«Πράσινο» φως για κατασκευή νέου κλειστού κολυμβητηρίου και γηπέδων τένις σε 88 στρέμματα

Μία σύγχρονη εγκατάσταση υγρού στίβου αλλά και αντισφαίρισης αναμένεται να αποκτήσει ο Κορυδαλλός, μετά την έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο της μελέτης κατασκευής.

Μία σύγχρονη εγκατάσταση υγρού στίβου αλλά και γηπέδων τένις αναμένεται να αποκτήσει ο Κορυδαλλός, μετά την έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο της μελέτης κατασκευής.

Πρόκειται για ένα κλειστό κολυμβητήριο και δύο γήπεδα τένις στον χώρο των 88 στρεμμάτων, στην περιοχή των φυλακών.

Το έργο εντάσσεται στον γενικότερο προγραμματισμό της δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών, που έχουν ανάγκη οι δημότες και πλέον, η μελέτη και ο ολοκληρωμένος φάκελος θα υποβληθούν στην διεύθυνση Προγραμματισμού της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Στόχος της δημοτικής Αρχής του Κορυδαλλού είναι να ολοκληρωθεί η δημοπράτηση τους επόμενους μήνες, με το κόστος εργασιών, όπως διευκρινίστηκε, να χρηματοδοτείται στο σύνολό του από την Περιφέρεια Αττικής.

Αναφερόμενος στη σημασία που έχει η λήψη αυτής της απόφασης για το κολυμβητήριο και τα γήπεδα αντισφαίρισης, ο δήμαρχος, Σταύρος Κασιμάτης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος που προωθείται η διαδικασία εκτέλεσης ενός φιλόδοξου αθλητικού έργου, το οποίο "θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της αθλητικής ανάπτυξης της πόλης".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ