Σοβαρός τραυματισμός για Γιόχανσον - Αποχώρησε με φορείο κλαίγοντας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γιάκομπ Γιόχανσον αποχώρησε τραυματίας στο 17ο λεπτό του αγώνα της Σουηδίας με την Ιταλία και υπάρχουν φόβοι για πολύ σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό του γόνατο!
Η ατυχία έπληξε τον Γιάκομπ Γιόχανσον και κατ΄ επέκταση την Εθνική Σουηδίας και την ΑΕΚ, καθώς ο διεθνής μέσος της Ένωσης τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης των Σκανδιναβών με την Ιταλία στο «Σαν Σίρο».

Στην προσπάθειά του να κερδίσει την μπάλα, ο Γιόχανσον γύρισε το αριστερό γόνατό του και έπεσε στο έδαφος, στο 17ο λεπτό.

Από την αρχή φάνηκε ότι ο τραυματισμός ήταν σοβαρός, καθώς ο ποδοσφαιριστής έδειχνε να υποφέρει πολύ και αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Σβένσον, δύο λεπτά αργότερα.

Ο Γιόχανσον μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο, με τον τηλεοπτικό φακό να απεικονίζει την απόγνωσή του για ό,τι του συνέβη και το οποίο θα γίνει γνωστό τις επόμενες ώρες.

Όπως ανέφερε μάλιστα το σουηδικό κανάλι που μεταδίδει ζωντανά την αναμέτρηση, η πρώτη εκτίμηση από το ιατρικό επιτελείο κάνει λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.