Quantcast

Στα χέρια Ισπανού υπουργού η νομική υπεράσπιση του Κριστιάνο!

Η δικηγορική εταιρεία που ιδρύθηκε από τον σημερινό ΥΠΟΙΚ της Ισπανίας θα είναι υπεύθυνη για τη στήριξη του Πορτογάλου σούπερ σταρ, στην υπόθεση φοροδιαφυγής.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέτει την υπεράσπισή του στα χέρια του Υπουργού Οικονομικών της Ισπανίας!

Η δικηγορική εταιρεία «Equipo Econοmico», που ιδρύθηκε από τον σημερινό υπουργό Οικονομικών της Ισπανίας, Κριστομπάλ Μαντόρο, θα είναι υπεύθυνη για την υπεράσπιση του ποδοσφαιρικού σούπερ σταρ, στην υπόθεση φοροδιαφυγής.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορήθηκε ότι διέπραξε τέσσερα φορολογικά αδικήματα «αξίας» 14,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Mundo, ο CR7 αποφάσισε να αλλάξει τη στρατηγική του, επιλέγοντας την αλλαγή των νομικών εκπροσώπων του.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος διεθνής συμφώνησε να λάβει τις υπηρεσίες ενός από τους συνεργάτες αυτού του γραφείου, του Μανουέλ ντε Βιθέντε Τουτόρ, που θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν έχει διαπραχθεί κανένα από τα αδικήματα κατά του Δημόσιου Ταμείου, σύμφωνα με την κατηγορία του Εισαγγελέα.

Ο Ντε Βιθέντε Τουτόρ είναι φορολογικός επιθεωρητής, που βρίσκεται σε άδεια, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η πρόσληψή του συνεπάγεται την αλλαγή στην υπερασπιστική γραμμή του παίκτη, επιχειρώντας να διαλύσει τα επιχειρήματα της φορολογικής υπηρεσίας.

Ο Κριστιάνο αποφάσισε να μην συμφωνήσει με το Υπουργείο Οικονομικών, όπως έκαναν άλλοι παίκτες, επιλέγοντας να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες.

Η υπεράσπισή του Ρονάλντο θεωρεί ότι η κατηγορία δεν έχει «καμία βάση» και πρόκειται να βασιστεί «αυθαίρετη χρήση κριτηρίων αντίθετων προς τον φορολογικό νόμο», όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα.