Quantcast

Θέλει περισσότερα ο Παναθηναϊκός για Μολέντο και Κουλιμπαλί

Δεν έχει όμως ακόμη κλείσει η συμφωνία...
Η παραχώρηση του Ροντρίγκο Μολέντο στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού ως τη λήξη του συμβολαίου του είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί.

Δεν έχει όμως ακόμη κλείσει η συμφωνία, καθώς ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πετύχει το καλύτερο δυνατό deal.

Μάλιστα οι «πράσινοι» θέλουν ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ μετρητά και άμεσα καταβλητέα, καθώς επίσης όχι απλώς την παραχώρηση των Κωνσταντινίδη και Κάτσε, αλλά τους δύο παίκτες πληρωμένους ως το τέλος της σεζόν και όχι δανεικούς, αλλά στη χειρότερη περίπτωση με ένα καθεστώς συνιδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ.

Το θέμα θα κλείσει άμεσα, καθώς δεν μπορούν να υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις. Άλλωστε και ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει πολύ και άμεσα τον Βραζιλιάνο στόπερ, αλλά και ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη «ζεστό» χρήμα για να καλύψει τις πολλές τρύπες που υπάρχουν.

Σε ό,τι αφορά στον Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο Παναθηναϊκός έχει στα χέρια του προτάσεις 200.000 από τη Μαλίν και 300.000 ευρώ από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έχουν ενημερώσει σχετικά την πλευρά του παίκτη.

Οι «πράσινοι» ασφαλώς θα ήθελαν περισσότερα χρήματα, αλλά το ζήτημα είναι πως και ο δεξιός μπακ από το Μάλι δεν «τρελαίνεται» να φύγει για Βέλγιο ή Κροατία.

Πάντως το ενδεχόμενο πώλησής του παραμένει ανοιχτό.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr