Το σχόλιο του Παύλου Παπαδημητρίου για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ

Καλή βδομάδα σε όλους και καλή συνέχεια να έχουμε στο Μουντιάλ το οποίο.... τώρα αρχίζει.
Καλή βδομάδα σε όλους και καλή συνέχεια να έχουμε στο Μουντιάλ το οποίο.... τώρα αρχίζει! Αρχής γενομένης από σήμερα θα βλέπουμε απόγευμα και βράδυ συνολικά τέσσερα παιχνίδια (για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων) και λίγο πριν απ τα μεσάνυχτα της Πέμπτης θα γνωρίζουμε τους δυο πρώτους από κάθε γκρουπ οι οποίοι και θα διασταυρωθούν στα νοκ- άουτ ματς της φάσης των 16.

Για το πρώτο γκρουπ αγωνίζονται στις 17.00 Ρωσία-Ουρουγουάη. Έχουν προκριθεί και οι δύο (6 βαθμοί σε δυο ματς) και άρα παίζεται η πρωτιά. Το βράδυ (21.00) για το δεύτερο γκρουπ παίζουν Ισπανία-Μαρόκο και Ιράν-Πορτογαλία. Στη βαθμολογία Ισπανία 4, Πορτογαλία 4, Ιράν 3. Και κάπου εδώ αρχίζουν οι.... αιώνιες «ομορφιές» με τις επιλογές αντιπάλων.

Δηλαδή -για να χουμε καλό ρώτημα-αν ήσασταν Ισπανία (υπό την έννοια ότι παίζετε με το αδύναμο Μαρόκο και το «ελέγχετε» το πράγμα) θα... είχατε προτίμηση ανάμεσα σε Ρωσία και Ουρουγουάη αφού θα ξέρετε ήδη ποιος είναι πρώτος και ποιος δεύτερος στον πρώτο όμιλο;;

Κάπως έτσι θα πηγαίνει η ιστορία μέχρι και την Πέμπτη. Ερωτήματα, διλήμματα, αναπάντητες κλήσεις παντού που λέει και το τραγούδι. Άρα ,αποφεύγουμε.... τον στοιχηματισμό πριν απ' τα ματς και βλέπουμε πως θα κυλούν τα πράγματα στο live.

Να ξέρετε πάντως ότι οι ομάδες (ανεξαρτήτως αθλήματος) που επιλέγουν αντίπαλο σε διοργανώσεις τέτοιου βεληνεκούς συνήθως το βρίσκουν μπροστά τους... the hard way.

Την ομάδα σου τη δουλεύεις και την εκπαιδεύεις για να νικά! Όταν αυτό το ξεχνάς επίτηδες και δηλητηριάζεις αθλητικά τους αθλητές σου η ζωή σ' εκδικείται σκληρά.....