Quantcast

Δύο έργα αναβάθμισης χώρων αναψυχής και ψυχαγωγίας!

Σύμφωνα με μελέτη...
Δύο έργα άθλησης και αναψυχής στους δήμους Χαϊδαρίου και Αγίας Βαρβάρας, συνολικού προϋπολογισμού 960.100 ευρώ, με χρηματοδότηση από πόρους της Περιφέρειας Αττικής, ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο έπειτα από εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Σπύρου Τζόκα.

Το πρώτο έργο αφορά τη λειτουργική αναβάθμιση του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου, ώστε να αποτελέσει «χώρο άθλησης και προπόνησης πλήθους αθλητικών σωματείων του δήμου Χαϊδαρίου».

Σύμφωνα με τη μελέτη, προβλέπεται η απομάκρυνση του φυσικού χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου, εμβαδού 8.600 τ.μ. και η διάστρωση του με συνθετικό.

Το δεύτερο έργο αφορά τη διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων δύο οικοδομικών τετράγωνων, εμβαδού 1.445 τ.μ, σε χώρους πρασίνου, αναψυχής και άθλησης των κατοίκων.
 
Στόχος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, είναι η ανάδειξη της περιοχής μέσα από την ποιοτική και αισθητική αναβάθμισή της.

Επίσης, θα ακολουθήσουν εργασίες στο οδόστρωμα μεταξύ των δύο χώρων (επί της οδού Ρήγα Φεραίου), προκειμένου να υπάρξει οπτική και λειτουργική ενοποίησή τους.