Quantcast

Εκεί που η γυναικεία μόδα «εμπνέει» το σινεμά

Τους μακρόχρονους δεσμούς του ιταλικού οίκου μόδας Fendi με τον κόσμο του κινηματογράφου ερευνά διαδραστική έκθεση στην έδρα του ομίλου, στη Ρώμη.
Τους μακρόχρονους στενούς δεσμούς του ιταλικού πολυτελούς οίκου μόδας Fendi με τον κόσμο του κινηματογράφου ερευνά διαδραστική έκθεση στην έδρα του ομίλου, στη Ρώμη.

Σε ένα συναρπαστικό πλήρως ψηφιακό ταξίδι - οι επισκέπτες γίνονται χαρακτήρες σε μερικές από τις διάσημες ταινίες στις οποίες συνέβαλε ο «Fendi», από τις δημιουργίες του «Νέου Κύματος» του Ιταλικού Κινηματογράφου μέχρι τα blockbusters του Χόλιγουντ.

Το Palazzo della Civilta Italiana (Μέγαρο Πολιτισμού), έδρα του οίκου μετατράπηκε σε κινηματογραφικά στούντιο στα οποία οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια ψηφιακή εμπειρία που επιτρέπει την είσοδο τους σε σκηνές ταινιών και την ανακάλυψη ιστορικών δημιουργιών του.

Ο Fendi δημιούργησε κοστούμια για αμέτρητα κινηματογραφικά αριστουργήματα, «Και το πλοίο φεύγει» του Φεντερίκο Φελίνι, «Η Εποχή της Αθωότητας» του Μάρτιν Σκορσέζε, «Οικογένεια Τενενμπάουμ» και «Ξενοδοχείο Grand Budapest» του Γουές Άντερσον, «Μαρία Αντουανέτα» της Σοφία Κόπολα.

Στο κινηματογραφικό στούντιο «Easy Riders» οι επισκέπτες ανακαλύπτουν σκηνές που γυρίστηκαν σε αυτοκίνητα από τις ταινίες Evita με τη Μαντόνα, Femme Fatale με τη Ρεμπέκα Ρομέιν και «Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007: Ποτέ μην ξαναπείς ποτέ» με τη Μπάρμπαρα Καρέρα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ