Ρωσική έκκληση στους πολίτες να χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς!

Η Διεύθυνση Τροχαίας της Μόσχας παροτρύνει τους πολίτες να χρησιμοποιούν τις δημόσιες συγκοινωνίες και όχι τα αυτοκίνητά τους, λόγω πληθώρας εκδηλώσεων.
Η Διεύθυνση Τροχαίας της Μόσχας παροτρύνει τους πολίτες να χρησιμοποιούν τις δημόσιες συγκοινωνίες και όχι τα αυτοκίνητά τους λόγω της πληθώρας των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες, εξαιτίας των οποίων δημιουργούνται μποτιλιαρίσματα και μεγάλες καθυστερήσεις στις μετακινήσεις. 

Σε ανακοίνωση της συμβουλεύει τους Μοσχοβίτες να αποφεύγουν να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα τους, καθώς πολλοί κεντρικοί δρόμοι και ιδιαίτερα δρόμοι γύρω από το Κρεμλίνο θα μείνουν κλειστοί αυτές τις εορταστικές μέρες ενώ θα υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά την στάθμευση των αυτοκινήτων. 

Η Διεύθυνση Τροχαίας επισημαίνει ότι οι Μοσχοβίτες θα μπορούν να ενημερώνονται για τους περιορισμούς που αφορούν στην κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της πρωτεύουσας από την ιστοσελίδα της.

Τους προτρέπει να προγραμματίζουν τις επισκέψεις τους στο κέντρο της πρωτεύουσας κάνοντας χρήση της δημόσιας συγκοινωνίας, ώστε να αποφεύγουν τις καθυστερήσεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ