Θερμό καλωσόρισμα του πρωθυπουργού στη Ξάνθη – Υποδοχή με λουλούδια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον πρωθυπουργό στο χωριό Εράσμιο της Ξάνθης αμέσως μετά την επίσκεψή του στα «Θερμοκήπια Θράκης».
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Αλέξη Τσίπρα στο χωριό Εράσμιο της Ξάνθης αμέσως μετά την επίσκεψή του στα «Θερμοκήπια Θράκης».

Κάτοικοι του χωριού συγκεντρώθηκαν σε ένα σημείο του δρόμου από όπου θα περνούσε ο πρωθυπουργός και σταμάτησαν την πομπή των αυτοκινήτων εκφράζοντας την επιθυμία να τον δουν από κοντά και να μιλήσουν μαζί του.

Στα χέρια τους κρατούσαν λουλούδια και μόλις ο πρωθυπουργός κατέβηκε από το αυτοκίνητο τον αγκάλιασαν και του πρόσφεραν ανθοδέσμες λέγοντάς του: «Σε περιμέναμε πολύ ώρα».Μία γυναίκα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, τού είπε: «Σε ευχαριστούμε πολύ Αλέξη γι αυτά που είπες χθες το βράδυ» (σ.σ. για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος).

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε μαζί τους, τούς ρώτησε πώς περνούν στην περιοχή, ενώ, με βάση τις ίδιες πληροφορίες, οι κάτοικοι δεν τον άφηναν να φύγει.Μία άλλη κυρία τον κάλεσε να πάει σε ένα σπίτι όπου στο μπαλκόνι καθόταν ηλικιωμένος ο οποίος ήθελε πολύ να συναντήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μπορούσε να περπατήσει, όπως και έγινε.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού/Andrea Bonetti