Quantcast

Αποθεώθηκε στο ξενοδοχείο από τους οπαδούς της Νάπολι ο Μανωλάς - Εγκώμια από Αντσελότι - Η σπόντα για Ρόμα

Ο Κώστας Μανωλάς είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Νάπολι, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του και να δημιουργεί ένα πολύ ισχυρό αμυντικό δίδυμο μαζί με τον Καλιντού Κουλιμπαλί.

Ο διεθνής Έλληνας στόπερ υπέγραψε το συμβόλαιό του και σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της Νάπολι, ενώ πήρε μια πρώτη «γεύς»η από το Σαν Πάολο και από τους νέους του συμπαίκτες.

Αυτό, όμως, που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στον 28χρονο άσο δεν ήταν άλλο από την αποθέωση που γνώρισε στο ξενοδοχείο, στο οποίο έμεινε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Εκεί βρισκόταν μαζί με τους νέους του συμπαίκτες και ο κόσμος των «παρτενοπέι» τον υποδέχθηκε με θέρμη και συνθήματα.

Από την πλευρά του, ο νέος προπονητής του Μανωλά, Κάρλο Αντσελότι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

«Αυτό που μου αρέσει στον Μανωλά είναι η φυσική του δύναμη, η ταχύτητα και το γεγονός πως είναι πολύ δυνατός στο ένας εναντίον ενός. Με τον Κουλιμπαλί θα συνθέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο στην άμυνα, αλλά θα πρέπει να συγχρονιστούν επειδή δεν θα είναι στο πλευρό τους ένας καθηγητής, όπως ο Αλμπιόλ», ανέφερε.

«Αιχμές» για Ρόμα από Μανωλά: «Ήρθε η ώρα να πάρω τίτλους…»

Σαφή έκανε ο Κώστας Μανωλάς τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να μετακινηθεί από τη Ρόμα στη Νάπολι, τονίζοντας πως θεωρεί ότι με τους «παρτενοπέι» θα καταφέρει να διεκδικήσει τίτλους.

Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός αποθεώθηκε από τον κόσμο της νέας του ομάδας και όπως αναφέρει η «Repubblica», είπε στους ανθρώπους της Νάπολι τα εξής: «Νομίζω πως ήρθε επιτέλους η ώρα να πάρω τίτλους στην καριέρα μου στην Ιταλία. Θέλω να κατακτήσουμε κάτι σπουδαίο και ξέρω ότι μπορώ να το κάνω σε αυτή την ομάδα που έχει νοοτροπία πρωταθλητή. Έχει στόχους που ταιριάζουν με τους δικούς μου».