Quantcast

«Βλέπει» Αγγλία για φορ ο Ολυμπιακός, ψηλά ο Γιάνσεν

Κάνει δουλειά ο Ολυμπιακός για το καλοκαίρι και έχει αρχίσει να κοιτά ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτελούν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους!

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν και για επιθετικό το καλοκαίρι και το ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας Sportime, αναφέρει ότι κοιτούν προς Αγγλία μεριά!

Μάλιστα πηγές αναφέρουν πως ο Βίνσεντ Γιάνσεν βρίσκεται ψηλά στη λίστα που έχουν οι Πειραιώτες από το νησί, με τον επιθετικό της Τότεναμ να είναι παίκτης ο οποίος κάνει «γκελ» και σίγουρα θα δώσει το κάτι παραπάνω!

Ο Ολλανδός φορ είχε πάρει μεταγραφή για την Τότεναμ το 2016, για να πάει μετά για έναν χρόνο δανεικός στην Φενέρμπαχτσε. Ο ίδιος δεν έχει καταφέρει να βρει τον χρόνο, που επιθυμεί στους «Πετεινούς» και δεν αποκλείεται μια προσέγγιση για δανεισμό από την πλευρά του Ολυμπιακού

Ο Γιάνσεν, ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός στόχος από την Αγγλία. Μία ακόμη περίπτωση, που ανιχνεύεται, είναι ο Ουμάρ Νιάσε της Έβερτον, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Κάρντιφ. Ο ίδιος έχει απασχολήσει ξανά τους Πειραιώτες τον χειμώνα, επίσης για απόκτηση με τη μορφή δανεισμού.

Δείτε μερικές από τις ωραίες στιγμές του παίκτη που κοιτά ο Ολυμπιακός…