Quantcast

Φερέιρα στους παίκτες του ΠΑΟΚ: Ξέρω τι πετύχατε και θέλω να το επαναλάβουμε - Η ρήτρα στο συμβόλαιό του

Στο προπονητικό κέντρο, όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, έφτασε ο νέος προπονητής της ομάδας, Αμπέλ Φερέιρα, μαζί με το τεχνικό του επιτελείο.

Ο Πορτογάλος, που έφτασε υπό τη συνοδεία του Μάριο Μπράνκο και των υπόλοιπων ανθρώπων των ασπρόμαυρων, ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος, ενώ είπε και τις πρώτες του κουβέντες στα ελληνικά.

Στη συνέχεια, συγκέντρωσε όλους τους παίκτες και τους μίλησε για περισσότερο από δέκα λεπτά.

Στην ομιλία του μεταξύ άλλων είπε: «Ξέρω καλά τι πετύχατε πέρυσι και θέλω να το επαναλάβουμε. Θέλω να πάρουμε και μαζί το νταμπλ! Γνωρίζω ότι είστε ένα γκρουπ πολύ καλών παικτών και χαίρομαι που θα συνεργαστούμε. Να ξέρετε ότι θα είμαι δίκαιος με όλους και όλοι θα κριθούν με δίκαια και ποδοσφαιρικά κριτήρια. Δεν θα είναι εύκολο να αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού μας, αλλά σιγά σιγά θα τον αλλάξουμε».

Νωρίτερα, έγινε η παρουσίασή του στο ξενοδοχείο της ομάδας από τον Μάκη Γκαγκάτση, έχοντας την ευκαιρία για την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του παίκτες, αλλά και τους ανθρώπους που θα συνεργαστεί από εδώ και στο εξής.

«Τρελή» ρήτρα έβαλε ο ΠΑΟΚ στο συμβόλαιο του Φερέιρα

Ο ΠΑΟΚ με αστραπιαίες κινήσεις κατάφερε και πήρε από την Μπράγκα τον Αμπέλ Φερέιρα, μετά τις εξελίξεις με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά, έχοντας πάρει τις καλύτερες συστάσεις για τον 40χρονο προπονητή, ποντάρουν πολλά πάνω του.

Έτσι, φρόντισαν βάλουν στο συμβόλαιό του μία ιδιαίτερα υψηλή ρήτρα, η οποία φτάνει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.