Quantcast

Η δεύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για το break

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έφτασε πολύ κοντά στο break στο πρώτο παιχνίδι των playoffs της Euroleague με τη Ρεάλ. Απέδειξε με την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε στη Μαδρίτη ότι μπορεί να κερδίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης μέσα στο σπίτι της.

Στον αγώνα της Τετάρτης κατάφερε να ανατρέψει διαφορά 14 πόντων και προηγήθηκε με 66-72. Στα τέσσερα τελευταία λεπτά όμως, δεν πέτυχε πόντο και η Ρεάλ με ένα σερί 9-0 πήρε τη νίκη με 75-72. 

Απόψε (22:15) ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει τη δεύτερη ευκαιρία για να «σπάσει» την έδρα της Ρεάλ και να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στο Final Four της Βιτόρια, αφού η σειρά στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο ΟΑΚΑ.

Ο Νικ Καλάθης ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του πρώτου αγώνα και πέτυχε 17 πόντους. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τους Over/Under 13,5 πόντους του Νικ Καλάθη στο σημερινό παιχνίδι των playoffs της Euroleague Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. 

Ο Καλάθης είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Euroleague με 385 πόντους. Ο μέσος όρος του είναι 12,4 πόντοι ανά αγώνα. Το ρεκόρ του είναι οι 27 πόντοι που σημείωσε στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με την Αρμάνι στο Μιλάνο. Στους δύο αγώνες της κανονικής περιόδου με τη Ρεάλ πέτυχε 17 πόντους στη Μαδρίτη και 14 στο ΟΑΚΑ.