Quantcast

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Ατρόμητος και ΑΕΚ

Στο πρώτο φιλικό τους επί ελληνικού εδάφους ΑΕΚ και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0, στο Περιστέρι με την Ένωση να είναι ανώτερη αλλά αναποτελεσματική. 

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην τελική ευθεία ενόψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων με τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Ντινάμο Μπρεστ. 

Στο πρώτο μισάωρο του αγώνα ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ενώ στη συνέχεια και σε όλο το δεύτερο μέρος η ΑΕΚ είχε το πάνω χέρι. 

Στο 30ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ αλλά το σουτ του Λιβάια τράνταξε το δοκάρι του Μίρκοβιτς ενώ στο 68ο λεπτό ο Γιακουμάκης βρέθηκε ολομόναχος απέναντι στον τερματοφύλακα του Ατρόμητου αλλά δεν σημάδεψε σωστά και έστειλε την μπάλα άουτ. 

Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους με τους δύο προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων των δύο ομάδων. 

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς (46' Μέγιερι), Νάτσος, Γιαννούλης (46' Σάκιτς, 85' Ίμερι), Χατζηισαΐας (46' Καρασαλίδης), Ρισβάνης (81' Στρούγγης), Γαρουφαλιάς (46' Μπουσουλάτζιτς), Μάντσον (46' Ούμπιδες), Μανούσος (77' Νταβιώτης), Ενσικουλού (46' Μπρούνο), Μούγιακιτς (46' Βασιλακάκης), Κουλούρης (46' Κωτσόπουλος).

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας (61' Τσιντώτας), Μπακάκης, Λαμπρόπουλος (61' Τσόσιτς), Οικονόμου (61' Τσιγκρίνσκι), Λόπες (86' Μπότος), Σιμόες, Γαλανόπουλος (81' Γιανούτσος), Αλμπάνης (46' Χουλτ), Λιβάγια (86' Γιούσης), Μπακασέτας, Γιακουμάκης (72' Μπογιέ).