Quantcast

ΛεΜπρον σε Αντετοκούνμπο: Αγαπώ τα πάντα σε σένα, είσαι ξεχωριστός, φίλε - To «ευχαριστώ» του Γιάννη στους Ελληνες

Ήταν το μεγάλο respect του αντιπάλου του. Μπορεί να μιλάμε για All Star Game αλλά ο σεβασμός μεταξύ των παικτών είναι εκεί. Και ο ΛεΜπρον αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του πήγε να χαιρετήσει τον έτερο αρχηγό. Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Αγαπώ τα πάντα σε σένα. Είσαι ξεχωριστός, φίλε», του είπε ο Βασιλιάς.

Το «ευχαριστώ» του Γιάννη στους Έλληνες

Έχοντας τον Κώστα και τον Άλεξ στο πλευρό του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν δίστασε να αποκαλύψει πως παίρνει συμβουλές από τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας, τον Θανάση, για το πώς θα καταφέρει να αναδειχθεί MVP σε All Star Game. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας σούπερ-σταρ των Μπακς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα

«Είναι σημαντικό να μοιράζομαι αυτές τις στιγμές με την οικογένειά μου. Θέλω να ζήσουν την εμπειρία, να δουν αυτά που ζω κι εγώ. Πρώτη φορά πήρα άλει-ουπ σαν αυτή του Στέφεν Κάρι, νόμιζα ότι αυτή η πάσα ήταν για τον Τζοέλ Εμπίντ και όχι για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες για την υποστήριξη στην οικογένειά μου και την ομάδα μου. Ξέρω ότι ξενυχτούν και βλέπουν τα παιχνίδια μας. Ελπίζω με την αποψινή εμφάνισή μου να τους έκανα περήφανους. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε για το δεύτερο μισό της σεζόν ώστε να πάμε με τους Μπακς όσο ψηλότερα γίνεται ενόψει των playoffs. 

Δεν ήξερα ότι δεν έχει υπάρξει ξένος MVP στην ιστορία των NBA All-Star Games, απλά προσπάθησα να παίξω σκληρά και να το διασκεδάσω. Στα δύο πρώτα μου All-Star Games ήμουν πιο νευρικός, αυτή τη φορά ήμουν πιο χαλαρός. Το βραβείο είχε το όνομά μου έως τη δεύτερη περίοδο, αλλά πήραν φωτιά οι αντίπαλοι και μου το έκλεψαν. Στο τέλος της ημέρας, διασκέδασα, η οικογένειά μου το ίδιο. Πρέπει να μένεις ταπεινός. Το να είμαι ο ηγέτης της ομάδας δεν είναι τελικά τόσο δύσκολο όσο νόμιζα, διότι οι συμπαίκτες μου με ενθαρρύνουν, βλέπουν το παιχνίδι με σοβαρότητα και βοηθούν την ομάδα να κερδίζει. 

Είμαι χαρούμενος για τον Θανάση, βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο. Προσπαθώ να παίρνω συμβουλές από εκείνον πριν από αυτά τα ματς για να δω πως θα κερδίσω κι εγώ το MVP. Έχει δύο, έκανα όσα μου είπε να κάνω, αλλά δεν κέρδισα τον αγώνα και γι' αυτό δεν το πήρα. Όπως είπα και προηγουμένως, θα προσπαθήσω να δουλέψω σκληρά για να βελτιωθώ και να μαζέψω όσα έχει εκείνος».