Quantcast

Μάρτινς: Νίκη στο ντέρμπι για πολλούς λόγους

Μπορεί η διαφορά στην βαθμολογία να είναι μεγάλη, ωστόσο τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό έχουν πάντα την δική τους ιδιαιτερότητα κι αυτό τόνισε ο Πέδρο Μάρτινς στις καθιερωμένες δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.

«Είναι ένα ντέρμπι. Στα ντέρμπι δεν σημαίνει, ποτέ, ότι η ομάδα που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση ή σε χειρότερη κατάσταση στο πρωτάθλημα έχει τις ανάλογες πιθανότητες. Δηλαδή δεν σημαίνει πως όποιος πηγαίνει καλά θα νικήσει και το ντέρμπι. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ένα δύσκολο παιχνίδι ,που ενδιαφέρει πάρα πολύ τους φιλάθλους, ενδιαφέρει πάρα πολύ και τις δυο ομάδες, παίζει ρόλο γιατί αφορά πάρα πολύ κόσμο. Ένα παιχνίδι πάντα ισορροπημένο, γιατί είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Έτσι κι αυτήν τη φορά το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον. Δεν παίζει κανένα ρόλο σε ποιά κατάσταση βρίσκονται στο πρωτάθλημα καμία από τις δυο ομάδες. Σημασία έχει ότι αφορά πάρα πολύ κόσμο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Νομίζω πως στην Ελλάδα είναι το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι απ’ όλα, πάντα το παιχνίδι ανάμεσα σ’ αυτές τις δυο ομάδες, γιατί κι οι δυο θέλουν να το νικήσουν. Και οι δυο θέλουν να προσφέρουν ένα ωραίο θέαμα, θέλουν κι οι δυο να προσφέρουν χαρά στους φιλάθλους τους. Είναι πολύ σημαντικά τα ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη. Όλος ο κόσμος ενδιαφέρεται για τα ντέρμπι κάθε χώρας μέσα σε όλη την Ευρώπη. Επομένως από την πλευρά μας περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να νικήσουμε, γιατί θέλουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό να πάρουμε νίκες για να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για τις πιθανότητές μας και κυρίως για να προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας για τη στήριξη που μας έχουν προσφέρει κατά τη διάρκεια της σεζόν»...