Quantcast

Μαζικές αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός οδηγείται στο δικό του «ξεσκαρτάρισμα» ενόψει της επόμενης σεζόν, με αρκετούς ποδοσφαιριστές να αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από το τριφύλλι.

Ο κύκλος των αποχωρήσεων αναμένεται να ξεκινήσει μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας στη Super League και επτά παίκτες φαίνεται ότι θα δουν την πόρτα της εξόδου σίγουρα.

Πρόκειται για τους Αντονί Μουνιέ, Ουσμάν Κουλιμπαλί, Έργκους Κάτσε, Φάνη Τζανδάρη και Βαγγέλη Οικονόμου που είναι ξεκάθαρο πως θα φύγουν, ενώ αναμένεται να τους ακολουθήσουν οι Νίκος Βέργος και Μαρκ Σιφναίος, με τους πράσινους να επιδιώκουν να παραχωρήσουν ως δανεικό τον τελευταίο.

Πέρα από αυτούς, οι Επαμεινώνδας Παντελάκης και Όμρι Άλτμαν είναι επίσης σε δύσκολη θέση. Ο πρώτος δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή όσες φορές έχει πάρει την ευκαιρία, ενώ ο δεύτερος εκτός αυτού, έχει κι ένα «βαρύ» συμβόλαιο (240.000 ευρώ), με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα παράλληλα να έχουν νεύρα μαζί του, καθώς δεν είχε ενημερώσει για το πρόβλημά του στον τένοντα του γονάτου, μένοντας νοκ άουτ από το 27ο λεπτό στον αγώνα με τον ΟΦΗ.