Quantcast

Νέα... γκέλα και στο -16 από την κορυφή η Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... πλήρωσε το πολύ κακό της ξεκίνημα απέναντι στη Σουθάμπτον (2-2) και πλέον, βρίσκεται στο -5 από την 5η θέση και -16 από τη συμπολίτισσα και πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Στο συναρπαστικό πρώτο μέρος στο Σαουθάμπτον, η ομάδα του Μαρκ Χιούζ άνοιξε το σκορ στο 13' με... κεραυνό του Άρμστρονγκ και μόλις επτά λεπτά μετά, διπλασίασε τα τέρματα της με απίθανη εκτέλεση φάουλ του Σοάρες. Μετά την... ψυχρολουσία και με τον Ζοσέ Μουρίνιο να είναι έξαλλος στον πάγκο, η εικόνα της Γιουνάιτεντ άλλαξε και πριν το ημίχρονο ανέτρεψε την κατάσταση. 

Την αρχή έκανε ο Ρομέλου Λουκάκου που σκόραρε μετά από δυόμιση μήνες (981 αγωνιστικά λεπτά) με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του αρκετά δραστήριου, Μάρκους Ράσφορντ στο 33' ενώ στο 39ο λεπτό οι «κόκκινοι διάβολοι» ισοφάρισαν με τον Ράσφορντ να δίνει τη δεύτερη ασίστ του στην αναμέτρηση και τον Άντερ Ερέρα, να σκοράρει με... στιλ (τακουνάκι) για το 2-2 πριν το τέλος του ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν φάσεις, με τη μόνη σημαντική στιγμή να είναι η αναγκαστική αλλαγή του Λουκ Σο στο 72ο λεπτό καθώς τραυματίστηκε με τον Νταλότ να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα.

Με αυτή την ισοπαλία η Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο έμεινε στο -16 από την κορυφή και το -5 από την 5η θέση και την Άρσεναλ με παιχνίδι περισσότερο, ενώ αντίθετα η Σουθάμπτον έμεινε στην επικίνδυνη ζώνη με 9 βαθμούς.