Quantcast

Νέα «χτυπήματα» από Super League ετοιμάζει η ΑΕΚ - Ποιοι βρίσκονται στο προσκήνιο

Η ΑΕΚ εμφανίζεται να έχει «κλείσει» για το καλοκαίρι τον Μίλος Ντέλετιτς της Λάρισας, αλλά οι... κεραίες της παραμένουν στραμμένες σε ποδοσφαιριστές της Super League, στους οποίους αρέσκεται εξάλλου ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας καταγράφει τα δεδομένα για ορισμένους εξ αυτών, οι οποίοι είχαν «παίξει» το προηγούμενο διάστημα στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ.

Μία περίπτωση που άρεσε πολύ στον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, ήταν λοιπόν ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης του Αστέρα Τρίπολης. Οι απαιτήσεις, ωστόσο, των Αρκάδων ήταν αρκετά υψηλές, από τη στιγμή όμως που πλέον φαίνεται να έχει υποχωρήσει το ενδιαφέρον που υπήρχε από άλλες ομάδες για τον 22χρονο στόπερ, είναι πιθανό να αναζωπυρωθεί το θέμα.

Πριν μερικό καιρό ακούστηκε και το όνομα του Αλέξανδρου Νικολιά του ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που διαψεύστηκε από την ΑΕΚ. Καλή εικόνα υπάρχει και για τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και στον δικέφαλο δεν έχουν διάθεση να πληρώσουν τους κυανέρυθρους.