Quantcast

Νεϊμάρ: «Είμαι καλά, παραμένουμε ισχυροί»

Ο Νεϊμάρ, που αντικαταστάθηκε τραυματισμένος νωρίς (7΄) στη φιλική νίκη (1-0) της Βραζιλίας με το Καμερούν στην Αγγλία, με ένα μήνυμα στο instagram, επιβεβαίωσε ότι το πρόβλημά του δεν είναι κάτι που τον ανησυχεί υπερβολικά.

Ο γιατρός της ομάδας Ροντρίγκο Λάσμαρ δήλωσε αμέσως στους δημοσιογράφους ότι ενώ ήταν απαραίτητες οι εξετάσεις για να επιβεβαιώσει την ακριβή διάγνωση, δεν πίστευε όμως ότι ο τραυματισμός στους προαγωγούς ήταν σοβαρός και ο Νεϊμάρ επιβεβαίωσε την έγκαιρη διάγνωση.

«Λέω σε όλους όσους μου έστειλαν μηνύματα που μου εύχονται γρήγορη ανάκαμψη, πως δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό», έγραψε ο Neymar στο Instagram.

Η Βραζιλία νίκησε με γκολ που σημείωσε ο αντικαταστάτης του Νεϊμάρ, Ριτσάρλισον, ένα λεπτό πριν από το ημίχρονο, φτάνοντας τις έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, χωρίς να δεχθεί γκολ, μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας

«Έχουμε τελειώσει τη χρονιά ευχαριστημένοι με το έργο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Αυτά τα τελευταία παιχνίδια ήταν σημαντικά για να μας βοηθήσουν να ανακάμψουμε μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο», πρόσθεσε ο Νεϊμάρ και τόνισε: «Παραμένουμε ισχυροί, επικεντρωμένοι και αναζητούμε πάντα τρόπο να βελτιωνόμαστε».

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα για την  Παρί ΣΖ , αφού και ο Κιλιάν Μπαπέ, αποχώρησε και πριν από το ημίχρονο στην φιλική νίκη 1-0 της Γαλλίας εναντίον της Ουρουγουάης. Ο νεαρός Γάλλος έπεσε αδέξια στον δεξιό του ώμο μετά από μια σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Ουρουγουάης, Μάριν Καμπάνα και τραυματίστηκε.