Quantcast

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού σε Ρομπέρτο: «Γύρνα πίσω στο λιμάνι»

Είναι ένας από τους παίκτες που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ενας τερματοφύλακας, που άφησε το στίγμα του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού και έζησε ιστορικές στιγμές με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο λόγος φυσικά για τον Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός πορτιέρο βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Εσπανιόλ και πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Βαρκελώνη, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πάντα στο μυαλό του. Τα αισθήματα άλλωστε είναι αμοιβαία.

Χθες, ο Ιβηρας έκανε μια ανάρτηση στα social media, στην οποία αναφέρεται στο τέλος της σεζόν, με τον οπαδούς των Πειραιωτών να του στέλνουν δεκάδες μηνύματα αγάπης και να του ζητούν να επιστρέψει στον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί θέλουν να δουν ξανά με τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας τον Ρομπέρτο, ο οποίος στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στον Πειραιά έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε μόλις σε 6 ματς με τη φανέλα της Εσπανιόλ, ενώ στον Ολυμπιακό πραγματοποίησε συνολικά 117 συμμετοχές.