Quantcast

Οι σκέψεις του Παντελίδη ενόψει ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 22η αγωνιστική της Super League (24/2, 19:30).

Ο Δεληζήσης και ο Τόνσο δεν θα αγωνιστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού δεν έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος των προπονήσεων της ομάδας αυτή την εβδομάδα και έτσι δεν υπολογίζονται μαζί με τον τιμωρημένο Μπάσα από τον Σάββα Παντελίδη.

Τα πράγματα φαίνεται, λοιπόν, να είναι ξεκάθαρα για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει με τους Ροζ και Βέλεθ στο κέντρο της κίτρινης άμυνας. Στα πλάγια θα είναι ο Τζανακάκης και ο Κόρχουτ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκεται ο Σιώπης, ο οποίος δίπλα του θα έχει τον Ματίγια. Στα «φτερά» της επίθεσης θα αγωνιστούν ο Λάρσον και ο Ματέο Γκαρσία, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Ντιγκινί, με τον Μαρτίνες ως δεκάρι.

Υπάρχει η πιθανότητα, ωστόσο, ο Γιουνές, που δεν είναι ακόμα έτοιμος να βγάλει ολόκληρο παιχνίδι, να ξεκινήσει στην κορυφή της γραμμής κρούσης και ο Ντιγκινί να παίξει σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Επίσης, υπάρχει ως σκέψη να παίξει στα αριστερά της άμυνας ο Βαλεριάνος και αυτό θα αφήσει στον πάγκο τον Κορχούτ ή να παίξουν και οι δύο και ο Μαρτίνες να μην πάρει φανέλα βασικού.