Quantcast

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Είδαν μαζί το ντέρμπι των εφήβων Καρεμπέ και Νταμπίζας

Μια όμορφη σκηνή διαδραματίστηκε το Σάββατο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη στη διάρκεια του ντέρμπι των Εφήβων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, Νίκος Νταμπίζας, παρακολούθησε την αναμέτρηση παρέα με τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ.

Οι δυο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές κάθισαν μαζί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Είδαν τον Ολυμπιακό να νικάει με 2-0 και να διατηρείται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα σχολίαζαν αρκετές από τις φάσεις που έγιναν στο παιχνίδι.

Φυσικά Καρεμπέ και Νταμπίζας δεν ήταν οι μόνοι που είδαν την αναμέτρηση των Εφήβων ανάμεσα στους δυο "αιώνιους" αντιπάλους καθώς εκεί από πλευράς τριφυλλιού ήταν ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Τάκης Φύσσας αλλά και ο προπονητής της Κ15 Θωμάς Μαυρουδής όπως και ο σκάουτ των πράσινων Γιώργος Φαμέλης.

Επίσης από πλευράς Ολυμπιακού το ματς παρακολούθησε ο Φρανσουά Μοντεστό με τα στελέχη της ομάδας των Νέων των "ερυθρόλευκων" αλλά και κάποιοι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας.