Quantcast

Οριστικά χωρίς Κάνιας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας θα ταξιδέψει στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ με φόντο το παιχνίδι με τον Αστέρα δεδομένου πως ο Ισπανός μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο ισχίο.

Παράλληλα ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός για την συγκεκριμένη αναμέτρηση τους Μαλεζά, Χατσερίντι και Κίτσιου.

Ενδεικτικό της αντιμετώπισης του παιχνιδιού από τον ΠΑΟΚ, η ατάκα: «Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι από αυτά που μπορούν να… ξεκλειδώσουν τον τίτλο κι ο ΠΑΟΚ πάει στην Αρκαδία για να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το τελευταίο ματς του 2018 ήταν μια εκτός έδρας δοκιμασία χαρακτήρα. Σχεδόν ένα μήνα μετά, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο πρωτάθλημα με άλλη μια, ακόμα πιο δύσκολη, εκτός έδρας δοκιμασία χαρακτήρα.

Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι από αυτά που μπορούν να… ξεκλειδώσουν τον τίτλο κι ο ΠΑΟΚ πάει στην Αρκαδία για να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του.

Νοκ άουτ από αυτό τον αγώνα είναι ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας , ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί και έμεινε εκτός αποστολής. Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι:

Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Μπαλογιάννης, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Καρέλης, Άκπομ.