Quantcast

Ουζουνίδης: Είχαμε ευκαιρίες, αλλά κερδίζει όποιος βάζει τα γκολ

Δεν έμεινε δυσαρεστημένος από την προσπάθεια των παικτών του ο τεχνικός της ΑΕΚ Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά δεν μπορούσε και να δικαιολογήσει τα λάθη τους που οδήγησαν στην πρώτη ήττα για την ομάδα του.

Στην συνέντευξη που ακολούθησε το ντέρμπι των "Δικεφάλων" είπε:

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ παρότι ήταν καλή δέχθηκε δύο γκολ και ηττήθηκε: «Εμείς κάναμε δύο λάθη και δεχτήκαμε δύο γκολ. Δεν μπορείς να πεις και πολλά για αυτό το παιχνίδι έτσι όπως πήγε. Οι παίκτες μου έκαναν την προσπάθειά τους και αν δεν είχαμε αυτά τα λάθη θα είχαμε σίγουρα ένα καλύτερο αποτέλεσμα. 

Όσο για το αν έκανε τη διαφορά ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, είπε: «Είναι ένας παίκτης που σχεδόν δεν ήρθε σε επαφή, αλλά μέσα στην περιοχή είναι ο... Πρίγιοβιτς. Το είχαμε συζητήσει. Ο ΠΑΟΚ μας τιμώρησε. Έκαναν λάθη, όμως εμείς είχαμε ευκαιρίες, είχαμε τα δοκάρια, αλλά δεν είχαμε το γκολ».

Πώς θα επιστρέψει μετά από δύο ήττες από Άγιαξ και ΠΑΟΚ: «Δεν πιστεύω ότι έγινε κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει. Χάσαμε από τον Άγιαξ στην Ολλανδία και χάσαμε και ένα ντέρμπι. Δεν ήρθε η καταστροφή του κόσμου. Είδατε ότι οι παίκτες προσπάθησαν μέσα στο γήπεδο. Δεν έχω παράπονο από αυτούς».

Για το γεγονός ότι μετά το 2-0 η ΑΕΚ έχασε τα πατήματά της: «Πού το είδατε αυτό; Μετά το 2-0 βάλαμε μέσα στο παιχνίδι πιο επιθετικογενείς παίκτες, μιας και έπρεπε να σκοράρουμε. Αυτό δημιούργησε χώρους στον ΠΑΟΚ. Μέχρι και το τελευταίο λεπτό είχαμε χαμένες ευκαιρίες. Δεν είδα κάποιο πρόβλημα στην συνοχή μας. Δεν με βάζει σε προβληματισμό αυτή η ήττα σ’ ένα ντέρμπι, λόγω της απόδοσης και της διάθεσης των ποδοσφαιριστών. Όπως τους είπα στα αποδυτήρια, οι μεγάλες ομάδες και οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται στα δύσκολα και μετά από άσχημα αποτελέσματα. Πρέπει τώρα να βγάλουμε εγωισμό και να είμαστε πιο δυνατοί στη συνέχεια», είπε και πρόσθεσε: «Τα ματς και τα ντέρμπι τα κερδίζει όποιος βάζει το γκολ. Κάναμε δύο λάθη και τα πληρώσαμε, ο αντίπαλος έκανε δέκα λάθη και δεν τα πλήρωσε. Είχαμε καλή εικόνα, αλλά αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις».