Quantcast

Πέλκας: Να γράψουμε ιστορία με τον ΠΑΟΚ

Στην ανάγκη που υπάρχει στον ΠΑΟΚ ώστε να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, στάθηκε ο Δημήτρης Πέλκας μετά το σημερινό ματς κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. 

«Εύχομαι Καλό Πάσχα και υγεία σε όλον τον κόσμο, χρειαζόμαστε και εμείς λίγη ξεκούραση τις επόμενες 1-2 ημέρες, ώστε να μπούμε ξεκούραστοι στην τελική ευθεία έχοντας μπροστά μας το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον τελικό του κυπέλλου.  Γενικά, σήμερα η ομάδα προβλημάτισε σε όλους τους τομείς, όμως μπήκαμε στο γήπεδο με έναν σκοπό, να πάρουμε την πρόκριση. Τα καταφέραμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ίσως μας επηρέασε και τα όσα έγιναν μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ίσως να υπάρχει και κούραση, όμως καταφέραμε να μη χάσουμε σε ακόμα ένα παιχνίδι και προκριθήκαμε στον τελικό», δήλωσε αρχικά ο μέσος του ΠΑΟΚ για να συμπληρώσει: 

«Στο ποδόσφαιρο πρέπει να αφήνεις πίσω σου κάθε μέρα που περνάει, πρέπει πάντα να κοιτάς την επόμενη ημέρα. Την Κυριακή πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τώρα πρέπει να το ξεχάσουμε. Μόνο έτσι μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό. πρέπει το γκρουπ των ποδοσφαιριστών να απορροφάει τους κραδασμούς και να τους αφήνει στα αποδυτήρια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα δύο τελευταία παιχνίδια και να κάνουμε τη δουλειά μας». 

Μετά ρωτήθηκε αν θα προτιμούσε ο τελικός να διεξαγόταν πριν τις 11 Μαΐου. «Όχι, δεν το νομίζω. Δεν πιστεύω πως βάζουμε προτεραιότητες. Έτσι είναι το πρόγραμμα, έτσι είμαστε προετοιμασμένοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για το φινάλε της χρονιάς. Ίσως είναι και καλύτερα που ο τελικός είναι στις 11 Μαΐου, έχουμε νωρίτερα το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θέλουμε να τελειώσουμε αήττητοι το πρωτάθλημα. Μετά, βλέπουμε...».

Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το αν αυτός και οι συμπαίκτες του διαθέτουν τα απαιτούμενα αποθέματα δυνάμεων. «Σίγουρα έχουμε ακόμα αποθέματα και όλοι θέλουμε να γράψουμε το όνομά μας στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Εάν καταφέρουμε να κατακτήσουμε και το κύπελλο, θα είναι κάτι πολύ σπουδαίο, που δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της ομάδας.  Είμαστε αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε, θέλουμε να δώσουμε άλλη μία χαρά στον κόσμο τον οποίο ευχαριστούμε που είναι συνεχώς δίπλα μας. Η χαρά που παίρνουν από εμάς είναι ένα συναίσθημα που δεν το αλλάζω. Νιώθω ευλογημένος και θα συνεχίσω με ακόμα περισσότερη δουλειά να προσπαθώ να κάνω χαρούμενος τους φιλάθλους μας».