Quantcast

Πεντάσφαιρη και πρωταθλήτρια για έβδομη σερί χρονιά η Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, την οποία συνέτριψε με το επιβλητικό 5-1 στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Bundesliga και  στέφθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν είχε καμία διάθεση αστεία, όποια ομάδα κι αν ήταν απέναντι της θα την διέλυε σήμερα. Την “πλήρωσε” η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης που έφυγε με το βαρύ 5-1 στην πλάτη, έχασε την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τους Ριμπερί και Ρόμπεν να υπογράφουν με γκολ το τελευταίο τους ματς στην “Αλιάνζ Αρένα”.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, προηγήθηκαν νωρίς με τον Κόμαν στο 4΄ και παρά το γεγονός ότι κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο δεν κατάφεραν να σημειώσουν κι άλλα γκολ. 

Κόντρα στην ροή του ματς, ο Αλέ ισοφάρισε σε 1-1 για την Φρανκφούρτη στο 50΄ και αυτό που επακολούθησε ήταν η βαυαρική οργή.

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς σημείωσε άλλα τέσσερα γκολ με τους Αλάμπα (53΄), Σάντσες (58΄), Ριμπερί (72΄) και Ρόμπεν (78΄) και κατέκτησε πανηγυρικά την 7η συνεχόμενη σαλατιέρα μέσα σε πραγματική αποθέωση.

Μπάγερν Μονάχου: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Σούλε, Χούμελς, Αλάμπα, Γκορέτσκα (37' Ρενάτο Σάντσες), Τιάγκο Αλκάνταρα, Κομάν (61' Ριμπερί), Μίλερ, Γκνάμπρι (67' Ρόμπεν), Λεβαντόφσκι

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Άμπραχαμ, Χασέμπε, Χίντερεγκερ, Ντε Γκούζμαν (46' Χάλερ), Ζέλσον Φερνάντες, Κόστιτς, Γκατσίνοβιτς, Ντα Κόστα, Ρέμπιτς (64' Τόρο), Γιόβιτς