Quantcast

Πιθανή η παρουσία Μαρινάκη στο Κίεβο - Κρίσιμη μέρα για Ομάρ

Το «παρών» σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού μακριά από το Καραϊσκάκη έχει δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το αφεντικό της ομάδας του Πειραιά έχει εκφράσει την επιθυμία να βρεθεί κοντά στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του και στο αυριανό (21/2, 22:00) παιχνίδι που θα γίνει στο Κίεβο απέναντι στη Ντιναμό για τη φάση των «32» του Europa League.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και μένει να φανεί αν τελικά θα είναι κι εκείνος στην Ουκρανία για το κρίσιμο ματς τω ερυθρόλευκων.

Από εκεί και πέρα, σήμερα το πρωί είναι το κρίσιμο τεστ για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Μαρτίνς θα κρίνει την ετοιμότητά του για την αυριανή ρεβάνς με τη Ντιναμό.

Αφού δει τον Νορβηγό δεξιό μπακ-χαφ να προπονείται, ο Πορτογάλος προπονητής θα αποφασίσει αν θα είναι στην αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο διεθνής άσος ή ακόμη κι αν θα τον συμπεριλάβει στην ενδεκάδα.

Οι μόνοι σίγουροι για το αρχικό σχήμα είναι οι Σα και Σισέ. Ο Μεριά και ο Τσιμίκας δείχνουν φαβορί για τις θέσεις στα πλάγια της άμυνας, ενώ ο Μιράντα και ο Κούτρης δεν έχουν παίξει σε κάποιο σημαντικό ματς το τελευταίο διάστημα, δηλαδή με Ντιναμό και ΑΕΚ.

Για την επίθεση, η αίσθηση που υπάρχει, είναι πως ο Ζιλ Ντίας θα παίξει στο ένα άκρο, ενώ μένει να φανεί τι θα γίνει με τους Γκερέρο και Νάτχο.