Quantcast

Προβληματισμένος με την εικόνα του Παναθηναϊκού ο Δώνης, ψάχνει λύσεις

Ο Παναθηναϊκός μετρά μόλις τρεις ισοπαλίες από τη 15η ως την 20η αγωνιστική και σήμερα κινδυνεύει να βρεθεί στο -4 από τον Άρη στη μάχη για την πέμπτη θέση, αλλά και να υποχωρήσει έβδομος αν κερδίσει ο Παναιτωλικός. Ο Γιώργος Δώνης είναι έντονα προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του. 

Ξέχωρα από την κόπωση κάποιων παικτών-«κλειδιά», αλλά και τις περιορισμένες λύσεις που διαθέτει το ρόστερ, ο 50χρονος τεχνικός και οι συνεργάτες του θεωρούν πως το πρόβλημα είναι και ψυχολογικό. Το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είχε δώσει τρομερή αυτοπεποίθηση που πλέον έχει κλονιστεί μετά τα τελευταία στραβοπατήματα. 

Το τεχνικό τιμ θέλει από τους παίκτες ξανά το ίδιο πάθος, την ίδια φαντασία και την ίδια αυτοπεποίθηση που έβγαζαν στην αρχή της περιόδου και θα προσπαθήσουν να κάνουν μια νέα αρχή στο δύσκολο ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. 

Σε αυτό το ματς θα απουσιάσει σίγουρα ο Ουσμάν Κουλιμπαλί λόγω θλάσης (2-3 εβδομάδες εκτός), αλλά είναι πολύ πιθανό να αγωνιστούν με μάσκα οι Κουρμπέλης και Ινσούα που υπέστησαν κατάγματα σε μύτη και ζυγωματικό αντίστοιχα. Παράλληλα επιστρέφουν από τιμωρία Κάτσε και Μακέντα. Για σήμερα πάντως οι «πράσινοι» έχουν πάρει ρεπό, προκειμένου να αποφορτιστούν.