Quantcast

Προβληματισμός στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά τη νέα ήττα από τη Βίντι

Η Βίντι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ματς του ΠΑΟΚ στη Βουδαπέστη, κατάφερε να ξεγελάσει τον Δικέφαλο του Βορρά που προβληματίζει με τις τελευταίες του εμφανίσεις στο Περιστέρι και στην Ουγγαρία.

Μετά τη δεύτερη σερί ήττα από τους Μαγυάρους, οι Θεσσαλονικείς αναζητούν ένα «θαύμα» για να μπορέσουν να προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League.

Αυτή τη στιγμή οι ασπρόμαυροι έχουν 3 βαθμούς στον 12ο όμιλο της διοργάνωσης, ισοβαθμώντας με τη Μπάτε Μπορίσοφ, η Βίντι έχει 6 και η Τσέλσι είναι η πρωτοπόρος με 12.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ελπίζει μόνο αν καταφέρει να πάρει να πάρει βαθμό μέσα στο Λονδίνο, ενώ ταυτόχρονα… περιμένει δύο ήττες της Βίντι στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου.

Σε ένα τέτοιο σενάριο, οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να κερδίσουν την ομάδα της Λευκορωσίας στην Τούμπα για να μπορέσουν να προκριθούν στους «32» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πλέον, ο Λουτσέσκου καλείται να προετοιμάσει την ομάδα του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της Super League (11/11, 17:15) πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι, οι ασπρόμαυροι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, καθώς η προηγούμενη ήταν με τον Παναθηναϊκό, μετά την προηγούμενη ήττα από τη Βίντι στη συμπρωτεύουσα, ώστε να μη μεγαλώσει ακόμη περισσότερο ο προβληματισμός που υπάρχει πλέον στις τάξεις της ομάδας.