Quantcast

Πρώτο «όχι» του Πρίγιοβιτς στα «τρελά» λεφτά των Κινέζων

Χορός εκατομμυρίων ευρώ έχει «στηθεί» τις τελευταίες μέρες γύρω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, η κινεζική Γκουανγκζού Εβεργκράντε κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Σέρβο φορ, καθώς και στον ίδιο τον παίκτη.

Οι Κινέζοι ενημέρωσαν, λοιπόν, πριν από τα Χριστούγεννα μέσω της έγγραφης πρότασής τους πως καλύπτουν τη ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ που έχει βάλει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ στο συμβόλαιο του 28χρονου διεθνή άσου, ενώ στον παίκτη προσφέρουν ετησίως το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών!

Η εξωπραγματική αυτή πρόταση είναι κατά πολύ ανώτερη από αυτή που είχε κατατεθεί από άλλη ομάδα της Κίνας τον περασμένο Ιανουάριο και απασχόλησε έντονα τόσο τον ποδοσφαιριστή όσο και τον Δικέφαλο του Βορρά.

Σε πρώτη φάση, ο Πρίγιοβιτς απάντησε αρνητικά, παρά τον πακτωλό των χρημάτων που του προσφέρουν! Ουσιαστικά το… μπαλάκι πήγε στον Σέρβο, καθώς εφόσον στην πράξη κατατεθεί το ποσό των 10 εκατομμυρίων στην ΠΑΕ από τους Κινέζους, τότε οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν περιθώρια ελιγμών αν ο παίκτης αποφασίσει να φύγει. Πάντως, τα «τρελά» χρήματα που δίνουν οι Κινέζοι, δεν τον αφήνουν αδιάφορο και τον βάζουν σε δεύτερες σκέψεις.

Από τον επίσημο ΠΑΟΚ, τώρα, προκύπτει η πληροφορία πως ο Πρίγιοβιτς δεν πωλείται και θα παραμείνει στην Τούμπα. Προφανώς επειδή υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας του παίκτη με τον μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του για να αποτραπεί κάθε περίπτωση απώλειας του πρώτου σκόρερ της ομάδας.