Quantcast

Ρίχνει το βάρος στην άδεια ο Παναθηναϊκός - Νωρίτερα έτοιμος ο Κουλιμπαλί

Ο Παναθηναϊκός κάνει τον σχεδιασμό του με το βλέμμα στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους, γνωρίζοντας ότι τον χειμώνα θα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερος περιορισμός συγκριτικά με το περασμένο καλοκαίρι.

Κι αυτό, διότι θα μπορεί να αποκτήσει μόνο έναν παίκτη άνω των 23 και αυτός θα πρέπει να είναι Έλληνας, ενώ έχει τη δυνατότητα να πάρει όσους θέλει κάτω από αυτή την ηλικία.

Πιθανόν ένας από αυτούς που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία να είναι ο 20χρονος Ελληνοαυστραλός Παναγιώτης Αρμενάκας που δοκιμάζεται στο Κορωπί.

Προκειμένου να γλιτώσει αυτά τα εμπόδια, αλλά και για να αποφύγει ο σύλλογος το -6 με το οποίο ξεκίνησε φέτος, οι άνθρωποι του τριφυλλιού κάνουν το κουμάντο τους, ώστε να εξασφαλίσει η ΠΑΕ άδεια για τη νέα σεζόν.

Έχουν ρίξει, λοιπόν, το βάρος σε αυτό το θέμα που «καίει» τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη και προκύπτει αισιοδοξία από τα στελέχη που χειρίζονται αυτή την υπόθεση.

Ήδη έχουν κλείσει αρκετά μέτωπα και τελευταίο χρονικά από αυτά ήταν του Γιούρκα Σεϊταρίδη, με τον οποίο η πράσινη ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία.

Υπάρχει δε η πεποίθηση ότι μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου θα επιτευχθούν κι άλλοι διακανονισμοί για να πάρει την άδεια ο σύλλογος.

Στα αγωνιστικά, νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις θα επιστρέψει ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος χειρουργήθηκε χθες από τον γιατρό του Παναθηναϊκού στον αγκώνα και σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Ο αμυντικός από το Μάλι υποβλήθηκε σε οστεοσύνθεση του αριστερού κατάγματος στην αριστερή ωλένη με πλάκα και βίδες, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος υποτροπής όταν ξεκινήσει και πάλι να αγωνίζεται.

Το ευχάριστο, λοιπόν, στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι ο δεξιός μπακ του τριφυλλιού θα επιστρέψει πριν τη συμπλήρωση έξι εβδομάδων στη δράση. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να προλάβει την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στις 22 Δεκεμβρίου.