Quantcast

«Σημαδεύει» τους ακραίους αμυντικούς της Ντιναμό ο Μαρτίνς

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου στο Καραϊσκάκη για τη φάση των «32» του Europa League (14/2, 19:55).

Αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την κλήρωση που έγινε τον Δεκέμβριο, ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως προβληματίζεται για την ομάδα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι Πειραιώτες.

Οι Ουκρανοί βρίσκονται σε προετοιμασία αρκετό καιρό και ό,τι υλικό έχει φτάσει στα χέρια του, σίγουρα δεν λέει την αλήθεια όσον αφορά την προσεχή αντίπαλο των ερυθρόλευκων.

Το σημείο που θα δώσει προσοχή ο Πορτογάλος τεχνικός είναι τα άκρα, εκεί όπου σκοπεύει να «χτυπήσει» τη Ντιναμό. Όλα δείχνουν ότι στα πλάγια της επίθεσης θα παίξουν οι Ποντένσε και Ζιλ Ντίας (αντί του Χριστοδουλόπουλου).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μαρτίνς θα κάνει και άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ακολουθεί εκείνο με την ΑΕΚ (17/2, 19:30).

Συγκεκριμένα, θα γίνουν 4-5 αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Χασάν είναι πιθανό να παίξει αντί του Γκερέρο, ενώ φανέλα βασικού διεκδικεί ο Τσιμίκας με τον Κούτρη και τα πράγματα παραμένουν… θολά όσον αφορά το δίδυμο στα στόπερ.