Quantcast

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός 15-2 τα Χανιά

Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα ο Ολυμπιακός επικράτησε με 15-2 των Χανίων για την 19η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Αυτή ήταν η 157η σερί νίκη για την ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού που έχει εδώ και καιρό εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας και φέτος. Οι Πειραιώτες έκαναν το 19/19 και στη φετινή διοργάνωση και πλέον ετοιμάζονται για τα πλέι οφ αφού απομένουν δύο αγωνιστικές μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική αφού η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου προηγήθηκε με 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και το 8-0 στο δεύτερο καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Για τον Ολυμπιακό ακολουθούν δύο σερί ματς με Περιστέρι και ΠΑΟΚ προτού αγωνιστούν εκτός έδρας με την Μλάντοστ για την 11η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 4-0, 4-1, 3-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβτς, Μυλωνάκης,  Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 3, Μπούσλιε 2, Κάκκαρης 2, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Πετρόχειλος, Νάστραν 1, Χατζηκυριακάκης, Λειψάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 1, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Τσιστράκης, Πολύζος