Quantcast

Θέλει να γυρίσει στην ΑΕΚ ο Βράνιες, ζήτησε συγγνώμη από Χιμένεθ - Πώς εμπλέκεται στην υπόθεση ο Μπάρκας

Ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να ανοίξει τον δρόμο της επιστροφής προς την ΑΕΚ, φαίνεται πως κάνει ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος έχει ήδη προσεγγίσει τον Μανόλο Χιμένεθ, αφού η παρουσία του στον πάγκο των κιτρινόμαυρων αποτελεί ένα ακόμα κίνητρο για τον ίδιο.

Οι δύο άνδρες βρίσκονται σε επαφές εδώ και καιρό, με τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό να έχει απολογηθεί για όσα σκηνικά έχει δημιουργήσει στο παρελθόν.

«Μίστερ, ξέρω ότι έκανα πολλά λάθη πέρσι. Θέλω να σου ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη για όλα και να ξέρεις ότι θέλω να συνεργαστώ ξανά μαζί σου», φέρεται να έχει πει σε μια από αυτές τις συζητήσεις στον Χιμένεθ, ο οποίος άναψε το «πράσινο φως» στον Νίκο Λυμπερόπουλο για να ταξιδέψει στο προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ και να ξεκινήσει τις συζητήσεις.

Ο Ισπανός προπονητής της Ένωσης διατηρούσε αμφιβολίες που σχετίζονταν περισσότερο με τον χαρακτήρα του Βράνιες, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που ο διεθνής στόπερ είχε παρασυρθεί από τα εκρηκτικά του χαρακτηριστικά.

Όμως, παράλληλα, θεωρεί πως στον αγωνιστικό τομέα είναι ό,τι χρειάζεται για το σύνολο που θέλει να δημιουργήσει ενόψει της νέας σεζόν.

Γι’ αυτό και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», η ΑΕΚ επιθυμεί την επιστροφή του, ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων Άρνεσεν-Λυμπερόπουλου έχει πέσει και το όνομα του Βασίλη Μπάρκα.

Οι Βέλγοι θέλουν να ενισχυθούν στα γκολπόστ και είχαν αποθηκεύσει  στην λίστα τους τον τερματοφύλακα της Ένωσης στο σκάουτινγκ που έκαναν στο ματς της ομάδας του Χιμένεθ με τον Ατρόμητο.