Quantcast

Ζαμπράνο: Ο Νεϊμάρ είναι ένας αληθινός «κλόουν»

«Κλόουν» αποκάλεσε τον Νεϊμάρ, ο  Κάρλος Ζαμπράνο, αμυντικός της εθνικής ομάδας του Περού, με αφορμή το τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι, στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2020, το οποίο η Βραζιλία νίκησε με 4-2.

«Ειλικρινά, είναι σπουδαίος παίκτης, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, αλλά για εμένα είναι αληθινός κλόουν», είπε ο αμυντικός της Μπόκα Τζούνιορς, σε δηλώσεις του στο πρόγραμμα La banda del Chino.

«Γνωρίζει όλα όσα έκανε στο γήπεδο. Ζητούσε ελάχιστη επαφή στην περιοχή και... έπεσε μόνος του τέσσερις ή πέντε φορές στο έδαφος. Στο τέλος, πέτυχε  το σκοπό του:  σημείωσε δύο γκολ με δύο πέναλτι που δεν ήταν», πρόσθεσε, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για την αποβολή του, εξαιτίας μίας αγκωνιάς στον Ριτσάρλισον: 

«Με έναν λιγότερο παίκτη ήταν πιο περίπλοκο. Ήθελα να σταματήσω την φάση, αλλά δυστυχώς τον χτύπησα στο πρόσωπο. Ζήτησα συγνώμη από τον Ριτσάρλισον επειδή ήταν ακούσιο».

Μετά το παιχνίδι στη Λίμα, η περουβιανή ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι θα υποβάλει καταγγελία εναντίον του Χιλιανού διαιτητή, Χούλιο Μπασκουνιάν, θεωρώντας τον «κακόβουλο και μεροληπτικό».