Quantcast

Ζήτησαν να φύγει ο Πέρεθ οι οπαδοί της Ρεάλ - Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για Σολάρι

Τα… βέλη τους στον Φλορεντίνο Πέρεθ εξαπέλυσαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στους «16» του Champions League, ύστερα από την ήττα από τον Άγιαξ με 1-4 μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Τα… βέλη τους στον Φλορεντίνο Πέρεθ εξαπέλυσαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στους «16» του Champions League, ύστερα από την ήττα από τον Άγιαξ με 1-4 μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Στον πρόεδρο του ισπανικού συλλόγου χρεώνεται το γεγονός ότι οι «μερένχες» δεν ενισχύθηκαν κατάλληλα το καλοκαίρι μετά την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από τον πάγκο και του Κριστιάνο Ρονάλντο που αποτελούσε το βαρύ «όπλο» της ομάδας.

Τα προαναφερθέντα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μέσα σε μία εβδομάδα η «Βασίλισσα» έχασε δύο φορές από τη Μπαρτσελόνα και τον «Αίαντα» και μάλιστα μέσα στο γήπεδό της, ήταν αρκετά για να βρεθεί στο «στόχαστρο» ο Πέρεθ.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Άγιαξ, φίλοι της Ρεάλ φώναζαν «Φλορεντίνο, παραιτήσου» και ίσως σύντομα σημειωθούν εξελίξεις σε πολλά μέτωπα του συλλόγου, αφού φαίνεται πως άρχισε η αντίστροφη μέτρηση και για το «αντίο» του Σαντιάγκο Σολάρι από τον πάγκο, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να φαντάζει αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει το χρίσμα.

Σολάρι: «Οδυνηρός αποκλεισμός, δεν παραιτούμαι»

Καμία διάθεση να παραιτηθεί από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έδειξε ο Εστεμπάν Σολάρι μετά τον διασυρμό (1-4) από τον Άγιαξ που σήμανε τον αποκλεισμό των «μερένχες» από τη συνέχεια του Champions League.

«Είναι ένας οδυνηρός αποκλεισμός και νιώθουμε την πικρία που αισθάνονται οι οπαδοί μας, οι οποίοι, όμως, μας στήριξαν ως το τέλος. Φυσικά, μας έλειψε πολύ σήμερα ο Σέρχιο Ράμος, αλλά είναι μια πολύ στενάχωρη στιγμή, η οποία, όμως, δίνει αξία στο τι έχει πετύχει η Ρεάλ την τελευταία πενταετία με την κατάκτηση τεσσάρων Champions League». 

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ότι η Ρεάλ έμεινε εκτός τίτλων: «Ξέραμε ότι θα είναι μια δύσκολη σεζόν, είμαστε εδώ για να παλέψουμε κι αυτό κάναμε. Είναι όμως μια χρονιά με πολλούς νέους παίκτες να ενσωματώνονται σε μια ομάδα με μεγάλους ποδοσφαιριστές κι αυτό είναι σαφές για εμάς». 

Για το αν έχει μετανιώσει για τις επιλογές του: «Ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις του πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Αν με ρωτάτε γενικά και όχι ειδικά, δεν μετανιώνω καθόλου για τις επιλογές μου». 

Αναφορικά με το αν προτίθεται να παραιτηθεί ξεκαθάρισε: «Δεν αποδέχτηκα μια τόσο δύσκολη πρόκληση για να παραιτηθώ τώρα». 

Οι δημοσιογράφοι επέμεναν και τον ρώτησαν αν η Ρεάλ θα πρέπει να τον απολύσει, με τον Σολάρι να προσθέτει: «Δεν είναι υποθέσεις τις οποίες πρέπει να κάνω εγώ». 

Όσον αφορά στο τι έφταιξε και η Ρεάλ αποκλείστηκε, γνωρίζοντας τέταρτη συνεχόμενη ήττα: «Σήμερα είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω το τι συνέβη. Πολλές λεπτομέρειες, οι δύο τραυματισμοί, τα δοκάρια, η ευστοχία του Άγιαξ, το VAR… Έχετε πολλά κι εσείς να σχολιάσετε». 

Τέλος, αναφερόμενος στη συνέχεια και το μέλλον της Ρεάλ, πρόσθεσε: «Η Ρεάλ είναι μεγαλύτερη απ’ όλους μας. Παίκτες, προπονητές, απ’ όλους και πάντα θα βγαίνει πιο δυνατή».