Quantcast

Ανοιξιάτικος έλεγχος Peugeot δωρεάν από την Peugeot Automotivo

Η άνοιξη είναι πλέον γεγονός και το Πάσχα δεν απέχει πολύ. Το Peugeot σας όμως, είναι έτοιμο; Οι αποδράσεις στη φύση με σύμμαχο τον καιρό είναι επιβεβλημένες.

Όμως, πριν το ταξίδι μας για τις διακοπές του Πάσχα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι το όχημά μας μπορεί να ανταποκριθεί, προβλέποντας πιθανές δυσάρεστες καταστάσεις, που θα μπορούσαν να χαλάσουν τις πολύτιμες διακοπές μας.

Ο χειμώνας αφήνει ανεξίτηλα τα σημάδια του στο Peugeot σας, καθώς η μπαταρία, το πλαίσιο, το αμάξωμα και τα κρύσταλλα καλούνται να αντεπεξέλθουν σε ιδιαίτερα δύσκολες απαιτήσεις.

Ο Ανοιξιάτικος Έλεγχος Peugeot στην Peugeot Automotivo δίνει τη δυνατότητα να ρίξουμε το βάρος των ελέγχων του Peugeot σας σε εκείνα τα μέρη του, τα οποία καταπονήθηκαν έντονα το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Γι’ αυτό, εξετάζουμε τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς και το σύστημα πέδησης και το σύστημα φωτισμού. Έτσι, διασφαλίζουμε ότι το Peugeot σας είναι σε άριστη φόρμα για τις Πασχαλινές διακοπές, αλλά και για το καλοκαίρι που έρχεται.

Επιπλέον προβλέπουμε και σας ενημερώνουμε για τυχόν μικροπροβλήματα του αυτοκινήτου σας, που αν τα επισκευάσουμε έγκαιρα, δεν θα εξελιχθούν στο μέλλον σε μεγάλες επισκευές. Για αυτές τις περιπτώσεις η PeugeotAutomotivo προσφέρει 20% έκπτωση σε ανταλλακτικά και εργασία.

Κατά τη διάρκεια του Δωρεάν Ανοιξιάτικου Ελέγχου Peugeot θα ελέγξουμε:  Φρένα – Μπαταρία – Φώτα – Πίεση και προφίλ ελαστικών – Στάθμη λιπαντικού κινητήρα – Μάκτρα υαλοκαθαριστήρων – Λειτουργία καλοριφέρ/κλιματισμού – Στάθμη αντιψυκτικού υγρού & υγρού πλύσης παρμπρίζ.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στα καταστήματά μας σε Γέρακα ή Χαλάνδρι .