Quantcast

Ένα μοναδικό event της MINI ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Με πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου το event της ΜΙΝΙ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ και της Bosch Ελλάς στο κατάστημα της Σφακιανάκης ΑΕ., Λ. Μεσογείων 438, Αγ. Παρασκευή, με καλεσμένους από τον  επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο όπου πέρασε μια  ξεχωριστή βραδιά γεμάτο εκπλήξεις.

Με live μουσική από τον ραδιοφωνικό σταθμό Best Radio 92,6 και τις ραδιοφωνικούς παραγωγούς Άννα ΜαρίαΧαροκόπου και Εύη Σιδηροπούλου.

Ενας υπερτυχερός κέρδισε στην κλήρωση έναν ψυγειοκαταψύκτη BoschVarioStyle αξίας €1.400.

Μάνος Δρακωτός (Επικεφαλής μάρκας ΜΙΝΙ στην Ελλάδα), Τατιάνα Τσερεγκώφ (Marketing & Event Coordinator BMW - MINI Σφακιανάκης), Στέργιος Γερογιάννης (Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας και Κύπρου της BSH Οικιακές Συσκευές), Σπύρος Περγαντής (Γενικός Διευθυντής BMW - MINI Σφακιανάκης)
Μάνος Δρακωτός (Επικεφαλής μάρκας ΜΙΝΙ στην Ελλάδα), Τατιάνα Τσερεγκώφ (Marketing & Event Coordinator BMW - MINI Σφακιανάκης), Στέργιος Γερογιάννης (Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας και Κύπρου της BSH Οικιακές Συσκευές), Σπύρος Περγαντής (Γενικός Διευθυντής BMW - MINI Σφακιανάκης)

Οι διεθνείς αθλήτριες του beach volley Πένυ Καραγκούνη με την Ολυμπιονίκη beach volley Εφη Σφυρή και η Τατιάνα Τσερεγκώφ (Marketing & Event Coordinator BMW - MINI Σφακιανάκης)

Οι διεθνείς αθλήτριες του beach volley Πένυ Καραγκούνη με την Ολυμπιονίκη beach volley Εφη Σφυρή και η Τατιάνα Τσερεγκώφ (Marketing & Event Coordinator BMW - MINI Σφακιανάκης)

Από την μία, ο μοναδικός κόσμος της ΜΙΝΙ με αυτοκίνητα ξεχωριστά, που διακρίνονται για την θρυλική αίσθηση go-kart, την εντυπωσιακή σχεδίαση, τα μοναδικά χρώματα, τις έξυπνες εφαρμογές συνδεσιμότητας και πλοήγησης MINI Connected και τις αμέτρητες δυνατότητες εξατομίκευσης MINI Yours Customised.

Από την άλλη, ο κόσμος φρεσκάδας και πολυχρωμίας του Bosch VarioStyle, του πιο προσωπικού ψυγειοκαταψύκτη που σχεδιάστηκε ποτέ. Με 24 εντυπωσιακές έγχρωμες προσόψεις, που αλλάζουν γρήγορα και εύκολα, είναι πλήρως εναρμονισμένος με το στιλ σου και απόλυτα συμβατός με την διάθεσή σου.

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕ

Λ. Κηφισίας 53, Μαρούσι, ΤΚ 15123  Τηλ.: 210 6194500

Λ. Κηφισού 36 & Παπακυριαζή, Περιστέρι, ΤΚ 12133 (Γέφυρα Ροσινιόλ), Τηλ.: 210 5787990

Λ. Μεσογείων 438 & Δημητσάνας, Αγία Παρασκευή, ΤΚ 15342, Τηλ.: 210 6019370