Quantcast

Επαγγελματικές λύσεις από τη Hertz

Δυναμική ήταν η παρουσία της Autohellas Hertz στην 3η Διεθνή Εκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων, Τεχνολογίας, Μεταφορών και Logistics.

Η εταιρεία παρουσίασε τις ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις Rent a Van, AdVANtage και ενοικίασης μηχανημάτων. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες:

• Η υπηρεσία Rent a Van καινοτομεί προσφέροντας ενοικίαση ελαφρών φορτηγών Ι.Χ. έως 3,5 τόνους και είναι ιδανική για επαγγελματίες ή εταιρείες. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι άμεση και ξεκινάει από 27 ευρώ/ημέρα για μια 3ήμερη ενοικίαση, ενώ δεν απαιτείται επαγγελματικό δίπλωμα.

• Η υπηρεσία AdVANtage δίνει το πλεονέκτημα στις εταιρείες για ακόμη καλύτερη οργάνωση και απαλλάσσει από κάθε βάρος σχετικό με τη δημιουργία ή ενίσχυση εταιρικού στόλου οχημάτων, καθώς περιλαμβάνει πλήρη συντήρηση και επισκευή, αντικατάσταση ελαστικών, ασφάλεια προς τρίτους, ασφάλεια ιδίων ζημιών, πυρός/κλοπής και 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα.

• Η εξειδικευμένη υπηρεσία ενοικίασης μηχανημάτων, εκμεταλλευόμενη τα 50 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο διεθνώς, προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις στις μισθώσεις εξοπλισμού και μηχανημάτων έργου. Διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο οχημάτων Van, ενώ την τριετία 2017-20 θα προχωρήσει σε επενδύσεις ύψους 10 εκατ. ευρώ. Η Autohellas Hertz έφερε πρώτη στην Ελλάδα το 1989 την υπηρεσία του Operating Leasing και μέχρι σήμερα συνεχίζει να καινοτομεί προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις στις μεταφορικές ανάγκες όλων των κλάδων. Διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σε 8 χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ρουμανία και Ουκρανία, με περισσότερα από 125 σημεία εξυπηρέτησης, 51 εκ των οποίων σε αεροδρόμια. Πληροφορίες στο σύνδεσμο https://www.hertz.gr/Company