Quantcast

30 χρόνια DUROSTICK

Η ελληνική εταιρεία συγκολλητικών υλικών, χρωμάτων....

Η ελληνική εταιρεία συγκολλητικών υλικών, χρωμάτων, στεγανωτικών και δομικών κονιαμάτων DUROSTICK, φέτος κλείνει 30 χρόνια δραστήριας λειτουργίας της στην αγορά.

Εταιρεία ορόσημο, στη σύγχρονη ελληνική βιομηχανία, παράγει, εξελίσσει και καινοτομεί, με προϊόντα και συστήματα που είναι προσανατολισμένα να δίνουν λύσεις σε μια σειρά απαιτήσεων που αφορούν την κατασκευή, την επισκευή, τη συντήρηση, τη διακόσμηση και την ανακαίνιση κτιρίων και χώρων.

Τα πιστοποιημένα προϊόντα της, είναι συνώνυμα με την ποιότητα και έχουν συνδεθεί με επιτυχία με κάθε λογής μεγάλο ή μικρότερο έργο, ενώ η φιλικότητα της χρήσης τους τα έχει οδηγήσει σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Η DUROSTICK παρακολουθεί με συνέπεια την εξέλιξη της παγκόσμιας χημικής βιομηχανίας και προτείνει τα προϊόντα της σε έμπειρους επαγγελματίες, αλλά και δραστήριους ιδιώτες.

Υποστηρίζει με πολυπληθές τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης τα προϊόντα της, ακόμη και μετά την πώλησή τους, με ηλεκτρονική, τηλεφωνική ή και επί τόπου επικοινωνία και επαφή.

Η DUROSTICK, φτιαγμένη από ανθρώπους με όραμα, δραστηριοποιείται με σεβασμό στους κανόνες του εμπορίου, επενδύει με συνέπεια στο δυναμικό και τον εξοπλισμό της, ενώ με πίστη και επιμονή στηρίζει το επιχειρείν στον τόπο μας.

Με διαχρονικά σταθερή ανάπτυξη στους οικονομικούς της δείκτες, αλλά και διαρκή ένταση στην εξαγωγική της δραστηριότητα, ατενίζει με σιγουριά και αισιοδοξία το μέλλον και ενισχύει τη θέση της στην Ελληνική αλλά και τις αγορές του κόσμου.

Ενημερωθείτε για την εταιρεία Durostick αλλά και κάθε καινοτόμα προϊοντική λύση που αυτή προσφέρει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της www.durostick.gr.