Εφαρμογή COLORS by DUROSTICK! Δώστε χρώμα σε κάθε χώρο του σπιτιού σας “παίζοντας “με τις αποχρώσεις με την νέα εφαρμογή για κινητές συσκευές της DUROSTICK!

Όταν φθάνει η στιγμή της διακόσμησης του σπιτιού μας, της χρωματικής ανανέωσής του συνήθως ξεκινούν οι προβληματισμοί για τους περισσότερους από εμάς.
Όταν φθάνει η στιγμή της διακόσμησης του σπιτιού μας, της χρωματικής ανανέωσής του συνήθως ξεκινούν οι προβληματισμοί για τους περισσότερους από εμάς. Τι χρώμα να βάψω το παιδικό δωμάτιο και πως αυτό θα ταιριάζει με τα έπιπλα, το χαλάκι και την κουρτίνα; Αν ακολουθήσω διχρωμία ή τριχρωμία στο χώρο ποια χρώματα είναι παρόμοια, ποια αντίθετα, ποια ταιριάζουν και ποια όχι; Πώς να επιλέξω χρώματα για το δωμάτιο με βάση τα χρώματα των διακοσμητικών αντικειμένων μέσα στο χώρο; Αν θέλουμε να βρούμε ένα χρώμα για τον τοίχο που να μοιάζει με αυτό που έχουν τα μαξιλάρια του καναπέ; Γίνεται; Και πώς να το κάνουμε;H DUROSTICK παρουσιάζει την εφαρμογή COLORS by DUROSTICK! και δίνει ιδέες για την επιλογή των αποχρώσεων και χρωματικών συνδυασμών κάθε χώρου σας, εσωτερικά και εξωτερικά!

Θέλοντας να λύσει όλες αυτές τις ανησυχίες διακόσμησης, η DUROSTICK, έχοντας σαν βάση τη βεντάλια χρωμάτων COLORS αλλά και τις ενότητές της (HARMONY, αρμονικές και παλ αποχρώσεις, JOY, η χαρούμενη παλέτα των χρωμάτων,PASSION, έντονες αποχρώσεις του πάθους), τους συνδυασμούς τους καθώς και αποχρώσεις από το δοσομετρικό σύστημα δημιουργίας αποχρώσεων σε σύριγγα DUROCOLOR, με 120 μοναδικές αποχρώσεις από όλο το χρωματικό κύκλο (συμπεριλαμβάνονται στη βεντάλια COLORS), δημιούργησε τη νέα εφαρμογή για κινητές συσκευές (΄έξυπνα’ κινητά τηλέφωνα & tablets) με το όνομα COLORS by Durostick.

Με την εφαρμογή COLORS μπορούμε να πειραματιστούμε με το χρώμα στο χώρο μας, βλέποντας το είτε ζωντανά, είτε τραβώντας φωτογραφία του χώρου μας και χρωματίζοντάς τη στις αποχρώσεις της επιλογής μας. Μπορούμε να πλοηγηθούμε στη βεντάλια, ή να αντλήσουμε το χρώμα της επιλογής μας ακόμα και από ένα αντικείμενο στο χώρο (μέσα από την δυνατότητα που δίνει η εντολή «επιλογή από φωτογραφία»), να επιλέξουμε τα χρώματα της αρεσκείας μας για να χρωματίσουμε το χώρο μας, να τα αποθηκεύσουμε είτε ως μοναδικό χρώμα είτε ως συνδυασμό χρωμάτων, να βρούμε παρόμοια, αντίθετα και ταιριαστά χρώματα, να τα στείλουμε σε φίλους μας, να τα αναρτήσουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Να αντλήσουμε πληροφορίες μέσα από βίντεο εφαρμογών, να ενημερωθούμε για τα απαραίτητα προϊόντα κατά τη διαδικασία ανανέωσης του χώρου, να βρούμε τα σημεία διάθεσής τους ή ακόμα και να επικοινωνήσουμε απευθείας με την τεχνική Υποστήριξη της DUROSTICK.