Καμένα λάδια και λίπη, μαυρίλες, και άλλους δύσκολους λεκέδες στην κουζίνα και στο μπάνιο μου, πώς να τους απομακρύνω χωρίς να προξενήσω κάποια ζημιά στις επιφάνειες και στα αντικείμενα;

Θα πρέπει να επιλέξουμε με προσοχή ένα καθαριστικό εξειδικευμένης χρήσης το οποίο στη συσκευασία του θα αναφέρει ρητά ότι επιτελεί το σκοπό για τον οποίο είναι σχεδιασμένο χωρίς να προκαλεί φθορές ή ζημιές στα σημεία που εφαρμόζεται.
Θα πρέπει να επιλέξουμε με προσοχή ένα καθαριστικό εξειδικευμένης χρήσης το οποίο στη συσκευασία του θα αναφέρει ρητά ότι επιτελεί το σκοπό για τον οποίο είναι σχεδιασμένο χωρίς να προκαλεί φθορές ή ζημιές στα σημεία που εφαρμόζεται. Θα πρέπει να κάνουμε δοκιμαστική εφαρμογή του προϊόντος σε μικρό μέρος της επιφάνειας ή του σημείου το οποίο χρήζει καθαρισμού για να διαπιστώσουμε μόνοι σας την αποτελεσματικότητά του αλλά και την μη πρόκληση φθορών και βλαβών. Στη συνέχεια και αφού έχουμε βεβαιωθεί ότι το προϊόν καλύπτει σωστά την ανάγκη μας, το εφαρμόζουμε στο σύνολο των σημείων που σκοπεύουμε να καθαρίσουμε. Η DUROSTICK δίνει λύσεις στην απομάκρυνση ιδιαίτερα «δύσκολων» λεκέδων και προτείνει είτε το ιδιαίτερα δραστικό πολυκαθαριστικό QUICK CLEANER, είτε το δραστικό καθαριστικό για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση για τζάκια, μπάρμπεκιου, σχάρες FAST CLEAN… και πείτε αντίο στους επίμονους λεκέδες!