Quantcast

Βαλλιανάτος: Ο Ζακ δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί

Μια άλλη εκδοχή για το τι συνέβη την Παρασκευή το απόγευμα, όταν ο Ζακ Κωστόπουλος εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια, όπου λίγο αργότερα έχασε τη ζωή του, διατύπωσε μέσω Facebook, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Σύμφωνα με όσα έγραψε, υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει ότι ο νεαρός άνδρας δεν επιχείρησε να κάνει ληστεία στο κοσμηματοπωλείο, αλλά μπήκε σε αυτό για να προστατευθεί από καβγά που είχε ξεσπάσει σε μαγαζί απέναντι από το κοσμηματοπωλείο, όπου καθόταν με παρέα.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αναφέρει: «Όποιος ξαναγράψει ή ξαναπεί "ο επίδοξος ληστής" για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ θα διαψευσθεί τόσο οικτρά που θα ντρέπεται που υπάρχει. O Zακ μπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια!!!!!(και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Οπτικό υλικό υπάρχει. Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου", έγραψε.

Ο 33χρονος ήταν ακτιβιστής και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

«Αυτή η ψυχάρα, αυτός ο αλήτης, αυτός ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε (πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια (ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)... Η βασανισμένη, η γενναία, η γλυκιά, η σκληρή ψυχούλα του, στην κρίση του κάθε αναμάρτητου. Δεν θα συνέλθουμε και θα σ' αγαπάμε Ζακ μου» είχε γράψει χθες στο Facebook για τον θάνατό του, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.