Quantcast

Bρέθηκε ο τρόπος για να σταματήσεις να την… πατάς στο συνεργείο!

Θυμάσαι όλες τις φορές που έπρεπε να βρεις συνεργείο για το αυτοκίνητό σου και σου πρότεινε κάποιος φίλος έναν «γνωστό γνωστού» και σε έλουζε κρύος ιδρώτας γιατί δεν ήξερες ούτε τι δουλειά θα σου κάνουν, ούτε τι ανταλλακτικά θα σου βάλουν και ούτε πόσα θα πληρώσεις;Βρήκαμε την λύση στο πρόβλημά σου και ακούει στο όνομα autoduder!

Ο autoduder είναι η πρώτη online πλατφόρμα που σου λύνει τα χέρια σε βοηθάει να βρεις συνεργείο για πάνω από 12.000 μοντέλα αυτοκινήτων! Μόνο με μια βόλτα στοsiteμπορείς νατσεκάρειςπροσφορές από 200 συνεργεία της Αττικής, να διαβάσεις πραγματικές αξιολογήσεις από οδηγούς που ήδη πήγαν και έμειναν ευχαριστημένοι, να βρεις το πιο κοντινό δίπλα σου, να κλείσεις το ραντεβού σου online και να πληρώσεις στο συνεργείοτην τιμή που ήδη έχεις συμφωνήσει σεπροσφορές που συχνά φτάνουν το -60%!

Πώς λειτουργεί όμως; Ο τρόπος είναι πάρα πολύ απλός:Μπαίνειςστο autoduder.com επιλέγεις τη μάρκα, το μοντέλο, την εργασίαπου χρειάζεσαι για το αυτοκίνητό σου και την περιοχή που μένεις και μπροστά σου εμφανίζονται αμέσως τα κοντινότερα συνεργεία και οι προσφορές που σου δίνουν.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις αυτό που σου κάνει και να κλείσεις το ραντεβού σου όποια μέρα θέλεις εσύ. Και όλα αυτά ενώ κάθεσαι στον καναπέ του σπιτιού σου! Η διαδικασία είναι πανεύκολη αλλά ακόμα και αν χρειαστείς ένα «χέρι βοηθείας»τα παιδιά του autoduderείναι εκεί για ό,τι χρειάζεσαι μέσω livechat.

Όλα δείχνουν πώς ο autoduder κάθε μέρα αποκτά όλο και περισσότερους φανατικούς οι οποίοι κλείνουν τα ραντεβού τους μέσω της πλατφόρμας, και αυτό δεν είναι τυχαίο. Τα συνεργεία και οι μηχανικοί που συνεργάζονται με το site ελέγχονται συνεχώς, δεν φοβούνται τη σύγκριση και τη δημόσια αξιολόγησηενώ οι τιμές είναι σημαντικά χαμηλότερες από την υπόλοιπη αγορά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μειώνεται η ποιότητα της εργασίας ή των ανταλλακτικών που θα μπουν στο αυτοκίνητό σου.

Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του… H πλατφόρμακερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερωνοδηγών οι οποίοι μένουν ευχαριστημένοι και τη συστήνουν σε φίλους και γνωστούς που θέλουν να γλιτώσουν την ταλαιπωρία του «τυχαίου» συνεργείου! Ο autoduder ήρθε για να μείνει και να γίνει αυτό που υπόσχεται… Ο φίλος μας στο service!