Quantcast

Δολοφονία φοιτήτριας: Νέα στοιχεία για το τροχαίο στο οποίο εμπλέκεται ο 21χρονος κατηγορούμενος

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το σοβαρό τροχαίο που είχε σημειωθεί τον περασμένο Ιούνιο, στο οποίο εμπλέκεται ο 21χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. 

Όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Realnews στο φύλλο της περασμένης Κυριακής (9/12/2018) ο Μ.Κ. οδηγούσε τη μηχανή του κάνοντας σούζες σε κεντρικό δρόμο στους Πεύκους της Λίνδου όταν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Ζίου Ζίτσου, Χρήστος Κελλετζιάν. 

Η μπροστινή ρόδα της μηχανής του 21χρονου χτύπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι τον παγκόσμιο πρωταθλητή στις πολεμικές τέχνες, ο οποίος μεταφέρθηκε με σοβαρά κατάγματα στο κρανίο στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε σειρά λεπτών επεμβάσεων. Το ατύχημα αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο γνωστός αθλητής να σταματήσει τις προπονήσεις και να χάσει ένα σεβαστό συμβόλαιο για σειρά επιδείξεων στην Αμερική. 

Όσοι βρέθηκαν στο πλευρό του Χρήστου Κελλετζιάν κάνουν λόγο για μια τεράστια περιπέτεια με σωματικό και ψυχικό κόστος για τον ίδιο. Όταν βγήκε από το νοσοκομείο ζήτησε από γνωστό δικηγόρο του νησιού να καταθέσει αγωγή αποζημίωσης.

Η αγωγή εκκρεμεί καθώς δεν έχει τελειώσει ακόμα, εδώ και έξι μήνες, η προανάκριση. Εντός του επόμενου διαστήματος μάλιστα ο Μ.Κ. αναμενόταν να απολογηθεί για το περιστατικό, ωστόσο μεσολάβησε η εμπλοκή του στο θάνατο της 19χρονης φοιτήτριας. 

Αρχικά, μαρτυρίες ανέφεραν ότι ο 21χρονος γνώριζε τον Χρήστο Κελλετζιάν από νυχτερινό μαγαζί της Λίνδου, όπου εργαζόταν ως σεκιούριτι τα καλοκαίρια, και μάλιστα είχε παίξει ρόλο «πυροσβέστη» όταν ο Ροδίτης κατηγορούμενος είχε διαπληκτιστεί με θαμώνες του μπαρ.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του γνωστού αθλητή, Μανώλης Κουτσούκος, σε επικοινωνία που είχε με την Realnews, ξεκαθαρίζει ότι ο κ. Κελλετζιάν δεν γνώριζε τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.

«Δεν είχε καμία απολύτως φιλική ή άλλη σχέση με τον 21χρονο πριν από το ατύχημα» δηλώνει κατηγορηματικά ο κ. Κουτσούκος, σημειώνοντας ότι σήμερα ο Χρήστος Κελλετζιάν εργάζεται ως προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας στο νησί.