Quantcast

Έδειρε τη σύντροφο του και τη λήστεψε

Ξυλοκόπησε την κατά 18 χρόνια νεότερη σύντροφο του και της άρπαξε την τραπεζική κάρτα, προκειμένου να της αφαιρέσει χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Ένας 43χρονος άνδρας συνελήφθη στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, έπειτα από καταγγελία της 25χρονης αλλοδαπής συντρόφου του.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η νεαρή γυναίκα, ο κατηγορούμενος την χτύπησε και της άρπαξε την τραπεζική της κάρτα, αφαιρώντας της το ποσό των 900 ευρώ, όπως αναφέρει το ant1news.gr.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, «έπειτα από νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα των αστυνομικών στην οικία του 42χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένας γεμιστήρας πολεμικού τουφεκιού με έξι φυσίγγια και δύο κάλυκες, ένας άδειος γεμιστήρας πιστολιού, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, ένα μεγάλο μαχαίρι τύπου χατζάρα, ένα μικρότερο με λάμα συνολικού διαμετρήματος εννέα εκατοστών, δύο ασύρματοι και στο αυτοκίνητό του μία σιδερογροθιά».

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών στην σύντροφό του, για ενδοοικογενειακή βία, υφαίρεση (κλοπή από οικογενειακό πρόσωπο), παράβαση του νόμου περί ραδιοσυχνοτήτων και παράβαση του νόμου περί όπλων.