Quantcast

Είσοδος της Burger King στην Ελλάδα μέσα από τα αεροδρόμια της Fraport Greece

Ο κορυφαίος πολυεθνικός όμιλος SSP επιλέγει την Fraport Greece για το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας Burger King στην Ελλάδα.

Στο πρόγραμμα της αναβάθμισης των 14 αεροδρομίων, στρατηγική προτεραιότητα της Fraport Greece αποτελεί η προσέλκυση περισσότερων ελληνικών καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένων brands, προσφέροντας περισσότερες επιλογές στο επιβατικό κοινό.

Στο πλαίσιο αυτό, η SSP, κορυφαίος όμιλος στον κλάδο της εστίασης παγκοσμίως και η Fraport Greece, ένωσαν τις δυνάμεις τους και έφεραν τη διάσημη αλυσίδα Burger King στην ελληνική αγορά ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» στη Ρόδο.

Κατά την τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε στις 6 Αυγούστου, ο κ. Γιώργος Αντωνίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της SSP Eastern Europe & Middle East, δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά πραγματοποιούμε σήμερα, τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου Burger King στην Ελλάδα, που σε συνεργασία με τη Fraport Greece, ανοίγει τις πύλες του στο διεθνές αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου. Παράλληλα θέλω να επισημάνω, ότι συζητούμε με τη Fraport Greece, την πιθανότητα για περαιτέρω

ανάπτυξη της δραστηριότητας των Βurger Κing και σε άλλα αεροδρόμια της Ελλάδος.».

Ο κ. Γιώργος Βήλος, Γενικός Διευθυντής Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Fraport Greece, δήλωσε: «Νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την επιτυχημένη έκβαση της προσπάθειάς μας να πρωτοπορήσουμε στο θέμα της εστίασης στα αεροδρόμια φέρνοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στον κόσμο, την Burger King. Με παρουσία σε περίπου 80 χώρες και εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, είμαστε σίγουροι ότι η Burger King στο αεροδρόμιο της Ρόδου θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Τα σχόλια των χρηστών του αεροδρομίου είναι ήδη πολύ θετικά. Από τη μεριά μας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει να μετατρέψουμε σταδιακά τα 14 ελληνικά αεροδρόμια σε σύγχρονες υποδομές που θα ανταποκρίνονται επάξια στον ρόλο τους ως πρεσβευτές της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας αλλά και στις απαιτήσεις και προσδοκίες των σύγχρονων ταξιδιωτών-επισκεπτών μας».

Να σημειωθεί ότι η συνεργασία της Fraport Greece με την SSP ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τα Starbucks στο αεροδρόμιο της Ρόδου καθώς και το φημισμένο Uppercrust στα αεροδρόμια της Κέρκυρας και της Ζακύνθου.