Quantcast

Επίσκεψη Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη Στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - Ελπίδα»

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Κώστας Μπακογιάννης με τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων 'ΕΛΠΙΔΑ' και 'ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ' και μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων 'Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ'

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Κώστας Μπακογιάννης με τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κύριος Κώστας Μπακογιάννης, την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019.

Τον κύριο Μπακογιάννη υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριος Μανώλης Παπασάββας.

Μανώλης Παπασάββας, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Κώστας Μπακογιάννης

Μανώλης Παπασάββας, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Κώστας Μπακογιάννης

Υποδεχόμενη τον κύριο Μπακογιάννη, η κυρία Βαρδινογιάννη τον ευχαρίστησε για την συγκινητική του πρωτοβουλία να επισκεφθεί τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», τονίζοντας την σημασία που έχει η συμπαράσταση της νέας γενιάς. «Η στήριξη από εκπροσώπους της νέας γενιάς, όπως είσαι εσύ και οι συνεργάτες σου, έχει για εμάς ιδιαίτερη αξία.  Γιατί το αύριο της κοινωνίας μας χτίζεται από όλους εσάς, από τους νέους ανθρώπους και η ευαισθησία σας με γεμίζει αισιοδοξία ότι μπορούμε να ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βαρδινογιάννη.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη απονέμει στον Κώστα Μπακογιάννη την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου 'ΕΛΠΙΔΑ'

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη απονέμει στον Κώστα Μπακογιάννη την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Η κυρία Βαρδινογιάννη, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κύριο Μπακογιάννη για την στήριξή του, τού απένειμε την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και στη συνέχεια τοποθέτησαν μαζί στον «Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ» το αστέρι της «Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη τοποθετούν το αστέρι στον 'Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ'

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη τοποθετούν το αστέρι στον «Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ»

Ο κύριος Μπακογιάννης ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για την μεγάλη τιμή τονίζοντας στην ομιλία του την σπουδαιότητα του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ».  «Νιώθω ότι αυτός ο Σύλλογος έχει δώσει πραγματικό νόημα στην λέξη ΕΛΠΙΔΑ.  Και νιώθω πραγματικά ότι το μυστικό αυτής της μοναδικής προσφοράς είναι ότι όταν επισκέπτεται κάποιος την Ογκολογική Μονάδα Παίδων νιώθει σαν να βρίσκεται σε ένα ζεστό σπιτικό και τον υποδέχεται μια οικογένεια, ανοίγοντας την αγκαλιά της.  Και βέβαια είναι αξιοθαύμαστο, πραγματικά, ότι η «ΕΛΠΙΔΑ» έχει καταφέρει να δημιουργήσει ευρύτερες συμμαχίες.  Δεν υπάρχουν κόμματα και παρατάξεις.  Όλοι προσφέρουν για τα παιδιά.  Η «ΕΛΠΙΔΑ» κατάφερε να ενώσει ακόμα και τους αιώνιους αντίπαλους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, καθώς και οι δυο ομάδες στέκονται στο πλευρό του Συλλόγου!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Μπακογιάννης, ο οποίος προσέφερε στην κυρία Βαρδινογιάννη ένα συμβολικό αναμνηστικό από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ένα μαντήλι με αναπαράσταση εκθέματος από το Μουσείο των Δελφών.

Ο Κώστας Μπακογιάννης κατά την διάρκεια της ξενάγησης του στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων από τον Καθηγητή Παιδιατρικής Αιματολογιας - Ογκολογίας, Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Ογκολογικής Μονάδας, Αντώνη Καττάμη και την Τομεάρχη της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων, Αγάπη Ντούμου

Ο Κώστας Μπακογιάννης κατά την διάρκεια της ξενάγησης του στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων από τον Καθηγητή Παιδιατρικής Αιματολογιας - Ογκολογίας, Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Ογκολογικής Μονάδας, Αντώνη Καττάμη και την Τομεάρχη της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων, Αγάπη Ντούμου

Αμέσως μετά, ο κύριος Μπακογιάννης ξεναγήθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, ενημερώθηκε αναλυτικά από γιατρούς και νοσηλευτές για τον τρόπο λειτουργίας της Μονάδας, επισκέφθηκε τους μικρούς ασθενείς της Μονάδας, μίλησε μαζί τους και τους προσέφερε δώρα.